بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایوان تونی: اگر الاهلی در لیگ برتر انگلیس حضور داشت، نزدیک به ۴ تیم بالای جدول قرار می‌گرفت

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 شهریور 1404 | 19:42

طرفداری | ایوان تونی با مدال قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا و ۳۵ گل برای الاهلی، همچنان سرسخت و مملو از اعتماد به‌ نفس است؛ حتی اگر این روزها جایی در ترکیب تیم ملی انگلیس برای مسابقات انتخابی جام جهانی پیدا نکرده باشد.

به گزارش گاردین، شروع حضور در الاهلی در کنار روبرتو فیرمینو (که این تابستان جدا شد) و ریاض محرز، کمک بزرگی برای او بود و تونی فصل گذشته را با ۲۳ گل در لیگ به پایان رساند؛ تنها دو گل کمتر از کریستیانو رونالدو و دو گل بیشتر از کریم بنزما و عبدالرزاق حمدالله، که در جایگاه سوم جدول گلزنان قرار گرفتند.

او می‌گوید:

وقتی راه افتادم، گل‌ها هم از راه رسیدند. احساس می‌کردم می‌توانستم خیلی بیشتر گل بزنم، اما حتی با این حال در اولین فصلم در یک فضای کاملاً جدید، دومین گلزن برتر لیگ شدم. به نظرم دستاورد مهمی است. این فصل امیدوارم در صدر جدول قرار بگیرم و این به تیم کمک کند تا بازی‌ها را ببریم و به جایی برسیم که باید برسیم.

برای الاهلی، این هدف چیزی نیست جز نخستین قهرمانی لیگ از سال ۲۰۱۶. آن‌ها فصل جاری را با برد ۱-۰ برابر نئوم آغاز کردند؛ جایی که تونی با پاس انزو میلو در عمق فرار کرد و گل زیبایی به ثمر رساند. سه روز بعد نیز، او در جام حذفی عربستان هت‌ تریک کرد.

ما کیفیت لازم برای بردن بازی‌ها را داریم. اگر به همین شکل ادامه بدهیم، شانس خوبی خواهیم داشت؛ این را در لیگ قهرمانان آسیا نشان دادیم.

هرچند رتبهٔ پنجمی فصل گذشته کمی ناامیدکننده بود، اما قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا در ماه می آن را جبران کرد؛ الاهلی در حضور بیش از ۶۰ هزار هوادار در جده، کاوازاکی فرونتال را شکست داد. تونی می‌گوید: +

به‌ ویژه در دیدار نیمه‌ نهایی برابر الهلال، جو ورزشگاه فوق‌العاده بود. این نشان می‌دهد هواداران این‌جا چقدر پرشور هستند.

تونی مانند رونالدو معتقد است لیگ عربستان در سطح بالایی قرار دارد:

رونالدو دور دنیا را گشته و احتمالاً خیلی بیشتر از منی می‌داند که فقط در لیگ برتر، چمپیونشیپ و لیگ یک و دوی انگلیس بازی کرده‌ام. برای من، لیگ حرفه‌ای عربستان هم‌سطح لیگ برتر است. اگر الاهلی در لیگ برتر بود، ما می‌توانستیم رقابت کنیم و نزدیک به چهار تیم بالای جدول باشیم. این لیگ باکیفیت است و مردم نباید به آن بی‌اعتنایی کنند. ما دیدیم که الهلال برابر منچسترسیتی بازی کرد و آن‌ها را شکست داد. سطح مسابقات در عربستان بالاست. آن‌ها قادرند فوتبال بازی کنند. بازیکنان به سرشناسی آن‌هایی که در لیگ برتر حضور دارند نیستند، ولی خیلی از آن‌ها می‌توانند در آنجا بازی کنند.  گل دوم ایوان تونی به استقلال از روی نقطه پنالتی  

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *