بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سولی: پیاتزا یکی از برترین مربیان جهان است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 شهریور 1404 | 21:10

طرفداری | تیم ملی والیبال کشورمان در دیداری دوستانه موفق شد اسلوونی را در فیلیپین شکست دهد. فابیو سولی پس از دیدار تدارکاتی شاگردانش مقابل ایران در آستانه شروع رقابت‌های قهرمانی مردان جهان در مانیل که با پیروزی ملی پوشان ایران همراه بود، اظهار داشت:

فکر می‌کنم بازی سختی برای هر دو تیم بود. احتمالا سفرها یا فشار دوره آخر تمرینات و مشکلات لجستیکی تاثیر گذار در عملکردمان بود.

وی تاکید کرد:

در این مسابقه امکانش را نداشتیم که بهترین والیبال‌ خود را در زمین به نمایش بگذاریم و فکر می‌کنم برای تیم ملی ایران هم همینطور بود. اما جنگیدیم، جنگیدیم، نه با والیبال کامل. در مجموع مسابقه سختی بود، پس خیلی ممنونم برای این فرصت که تیم ملی ایران اینجا بود.

سولی درباره مسابقات قهرمانی جهان در مانیل نیز گفت:

می‌تواند جالب باشد چون خیلی تیم‌ها ترکیب‌ خود را در این فصل عوض کردند و این احتمالا یعنی تعادل و قهرمان جهان تا آخر مشخص نخواهد شد. هر تیم شانس این دارد که به مراحل بعد و ۱۶ تیم برتر صعود کند. به همین دلیل فکر می‌کنم تورنمنت خیلی جالبی خواهد بود.

سرمربی تیم ملی والیبال اسلوونی درباره روبرتو پیاتزا گفت:

اول از همه دوست من هست و به نظر من یکی از بهترین مربیان دنیا است که انرژی و ایده های زیادی در والیبال دارد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *