بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صعود بنیامین فرجی به یک هشتم نهایی کانتندر آلماتی

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 شهریور 1404 | 17:11

نماینده تنیس روی میز ایران با شکست جو سیفرید از فرانسه، به جمع شانزده بازیکن برتر رقابت‌های کانتندر آلماتی راه یافت.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز، در اولین دور از رقابت‌های کانتندر آلماتی، بنیامین فرجی، ملی‌پوش کشورمان، موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل جو سیفرید از فرانسه به پیروزی دست یابد و به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.

فرجی در این مسابقه، گیم نخست را با نتیجه ۸ بر ۱۱ به حریف واگذار کرد، اما در ادامه با نمایش مقتدرانه، سه گیم بعدی را با نتایج ۱۱ بر ۵، ۱۳ بر ۱۱ و ۱۱ بر ۹ به سود خود به پایان رساند تا بازگشتی درخشان داشته باشد.

او در مرحله یک‌هشتم نهایی باید به مصاف برنده دیدار فلاوین کوتُن از فرانسه و یوتا تاناکا از ژاپن برود.

این رقابت‌ها از ۱۱ تا ۱۶ شهریورماه در قزاقستان در حال برگزاری است و حضور نمایندگان ایران با امید به نتایج درخشان ادامه دارد.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *