بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تدارک برای بازی‌های پاراآسیایی ناگویا/ جانبازان دفاع‌مقدس ۱۲ روزه را به ورزش می‌آوریم + فیلم

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1404 | 16:52


رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان از تدارک برای حضور ورزشکاران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان – جلیل کوهپایه زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان پس از برگزاری سی و یکمین مجمع عمومی و سالیانه این فدراسیون ورزش‌های جانبازان در سالن جلسات کمیته ملی پارالمپیک در جمع خبرنگاران گفت: مصوبات خوبی داشتیم و برنامه راهبردی ۴ ساله فدراسیون مورد تایید قرار گرفت و همچنین گزارش حسابرسی سال ۱۴۰۳ به تصویب مجمع رسید.

او ادامه داد:  ما درحال برنامه ریزی برای تدارک تیم‌های ملی مان برای حضور در بازی‌های پارالمپیک آسیایی ۲۰۲۶ ژاپن هستیم تا عملکرد موفقی در این بازی‌ها داشته باشیم.

کوهپایه زاده درخصوص شناسایی جانبازان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای حضور در ورزش جانبازان و توان یابان بیان کرد: از هیئت‌های استانی خواستیم تا افرادی که در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دچار معلولیت شده‌اند را شناسایی کنند تا  این افراد را هرچه سریع‌تر به ورزش دعوت کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *