بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

وضعیت پیچیده جعفری در گل‌گهر/ تارتار باید رضایت بدهد

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1404 | 12:15

مهاجم تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان همچنان وضعیت مبهمی برای رفتن به استقلال دارد و تکلیفش مشخص نشده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رضا جعفری مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ملوان بندر انزلی مدتی پیش با عقد قرارداد رسمی راهی گل‌گهر سیرجان شد.

 

بعد از امضای قرارداد با باشگاه سیرجانی، جعفری پیشنهادی از استقلال تهران دریافت کرد و همین موضوع باعث شد تا او از حضور در تمرینات گل‌گهر خودداری کند.

با وجود اینکه جعفری اصرار شدید برای حضور در استقلال دارد، ولی باشگاه گل‌گهر براساس نظر مهدی تارتار مخالف جدایی این بازیکن است و او در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

بر اساس این گزارش، باشگاه استقلال حتی حاضر است تا ۳۰ میلیارد تومان برای جذب جعفری هزینه کند و این مبلغ را بابت صدور رضایت‌نامه به باشگاه گل‌گهر بپردازد، ولی مهدی تارتار همچنان به شکل جدی با جدایی این بازیکن مخالف است.

اگر سرمربی گل‌گهر با جدایی جعفری موافقت کند، مدیران باشگاه سیرجانی مخالفتی با حضور او در استقلال نخواهد داشت.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *