سیدورف نیامده، از ایران می رود!
کلارنس سیدورف ایران را ترک می کند

کلارنس سیدورف مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال طی ۲۴ ساعت آینده تهران را به مقصد کشورش ترک خواهد کرد.
کلارنس سیدورف ، مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال، قرار است طی ۲۴ ساعت آینده تهران را ترک کند. او پنجشنبه هفته گذشته وارد ایران شد و در جریان بازی سوپرجام که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد، در کنار مدیران باشگاه حضور داشت.
بر اساس توافق انجامشده میان او و باشگاه استقلال، قرار است سیدورف در هر ماه چند روز به تهران سفر کند. در این سفرها، جلساتی با مدیران باشگاه و همچنین ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال برگزار خواهد شد. در سفر اخیر نیز چند جلسه میان این دو برگزار شده که تمرکز آنها بر مسائل فنی و برنامهریزی تیم برای فصل جدید بوده است.
حضور سیدورف در باشگاه استقلال با هدف ارتقای سطح فنی و بهبود مدیریت تیم ادامه خواهد داشت. مدیران استقلال امیدوارند این همکاری به روند موفقیتهای تیم در فصل پیش رو کمک کند.
با وجود این، برخی از پیشکسوتان و هواداران استقلال نسبت به حضور او در این باشگاه انتقادهایی را مطرح کردهاند. با این حال، علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال، بارها از نقش و جایگاه سیدورف دفاع کرده و بر تأثیر مثبت حضور او تأکید داشته است.


یک استقلالی در آستانه قبول هدایت مس رفسنجان !! + جزئیات
استقلال ستاره محبوب هواداران پرسپولیس را نقره داغ کرد + جزئیات
واکنش معنادار ریکاردو ساپینتو به تساوی استقلال و پرسپولیس در دربی ۱۰۶
واکنش خاص اوسمار ویرا به توقف پرسپولیس مقابل استقلال + جزئیات
عملکرد تحسین برانگیز پیام نیازمند در اولین تجربه دربی خود+جزئیات
واکنش حسین کنعانیزادگان به ادامه ناکامی استقلال در دربی









