بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

وسلی اسنایدر: برای بردن توپ طلای ۲۰۱۰ همه کار کردم، اما لیونل مسی برنده شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 مرداد 1404 | 14:03

۱۵ سال گذشته و هم‌چنان از یکی از بحث‌برانگیزترین توپ طلاهای تاریخ یاد می‌شود. نظر شما چیست؟ با اسنایدر موافقید؟

۱۵ سال گذشته و هم‌چنان از یکی از بحث‌برانگیزترین توپ طلاهای تاریخ یاد می‌شود. نظر شما چیست؟ با اسنایدر موافقید؟

طرفداری | در سال ۲۰۱۰، انتخاب لیونل مسی به‌عنوان برنده توپ طلا با واکنش‌هایی همراه شد. برخی از کارشناسان و هواداران معتقد بودند که وسلی اسنایدر، هافبک هلندی تیم اینتر میلان، شایستگی بیشتری برای دریافت این عنوان داشت.

اسنایدر در آن سال عملکرد درخشانی از خود به‌جا گذاشت؛ با اینتر موفق به کسب سه‌گانه (سری آ، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا) شد و با تیم ملی هلند نیز به فینال جام جهانی ۲۰۱۰ رسید. او خود نیز در مصاحبه‌های مختلف ضمن اشاره به این موضوع، ابراز کرده است که انتظار داشت توپ طلا را کسب کند، اما هرگز حتی در میان سه نامزد نهایی قرار نگرفت. این مسئله همچنان یکی از موارد بحث‌برانگیز در تاریخ جوایز فردی فوتبال محسوب می‌شود.

اسنایدر به‌تازگی در مصاحبه‌ای با رسانه ورزشی Winwin-Allsports، بار دیگر درباره‌ی توپ طلای ۲۰۱۰ صحبت کرده است. اسطوره‌ی فوتبال هلند گفت:

وسلی اسنایدر: هر کاری کردم توپ طلای ۲۰۱۰ را ببرم

صادقانه بگویم، هنوز هم بابت آن اتفاق ناراحتم، چون سال فوق‌العاده‌ای داشتم: قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، فتح دوگانه داخلی و رسیدن به فینال جام جهانی. احساس می‌کردم هر کاری که می‌شد را انجام دادم، اما در نهایت مسی برنده شد. البته او بازیکن فوق‌العاده‌ای است. با این حال، اینکه مردم هنوز هم درباره آن سال صحبت می‌کنند، برایم ارزش دارد. یعنی کارهایم دیده شد و همین برای من کافی‌ست.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *