محرومیت یک ساله داور فینال جام حذفی
منبع : خبرگزاری تابناک
رئیس فدراسیون فوتبال خبر از محرومیت یک ساله داور VAR دیدار فینال جام حذفی فصل گذشته فوتبال ایران داد.
به گزارش تابناک به نقل از مهر، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با توضیح درباره تأثیر استفاده از VAR در لیگ برتر فصل گذشته گفت: ۸۱ درصد از تصمیمات داوری با استفاده از VAR صحیح بوده، اما داوران حتی با استفاده از کمکداور ویدئویی ۱۹ درصد اشتباه داشتهاند.
رئیس فدراسیون فوتبال با انتقاد از عملکرد داوران VAR در دیدار فینال جام حذفی تاکید کرد: مگر میشود داوران اتاق VAR در اتاق خنک زیر کولر بنشینند و با میوه هم پذیرایی شوند، اما باز هم تصمیم اشتباه بگیرند. ما داور VAR دیدار فینال جام حذفی را یک سال محروم کردیم، چون اشتباه او به هیچ وجه قابل قبول نبود.
شایان ذکر است موعود بنیادی فرد داور فینال جام حذفی فصل گذشته استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در یک صحنه خطای آرمین سهرابیان را تشخیص نداد و کمک داور ویدئویی هم به او کمک نکرد. طبق اعلام کارشناسان داوری موعود بنیادیفر باید سهرابیان را اخراج میکرد، اما VAR به کمک او نیامد تا احمد محمدی داور VAR با محرومیت یکساله روبهرو شود.


دلیل عدم همراهی امید عالیشاه با پرسپولیس در مقابل تراکتور مشخص شد+ جزئیات
ترکیب تراکتور برای دیدار مقابل پرسپولیس لو رفت + جزئیات
ترکیب پرسپولیس در دیدار حساس مقابل تراکتور لو رفت + جزئیات
واکنش معنادار اوسمار ویرا به دیدار پرسپولیس مقابل تراکتور + جزئیات
سازمان لیگ ؛ تغییر محل برگزاری بازی معوقه جام حذفی
حواشی آبی پوشان تمامی ندارد









