بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دروازه‌بان جدید در راه اتحاد؛ موافقت جیمز ترافورد با بازگشت به منچسترسیتی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 تیر 1404 | 20:59

تکه‌های پازل در حال تکمیل شدن هستند و احتمال زیادی وجود دارد که به‌زودی شاهد حضور یک گلر انگلیسی در چارچوب دروازه‌ی سیتیزن‌ها باشیم.

تکه‌های پازل در حال تکمیل شدن هستند و احتمال زیادی وجود دارد که به‌زودی شاهد حضور یک گلر انگلیسی در چارچوب دروازه‌ی سیتیزن‌ها باشیم.

طرفداری | پس از تماس‌های اولیه‌ی منچسترسیتی برای جذب جیمز ترافورد، حالا انتقال او در مسیر مثبتی قرار گرفته است. این درحالی است که با توجه به توافق شخصی ادرسون مورائس با گالاتاسارای، انتظار می‌رود که راه برای جذب ترافورد باز شود.

به گزارش فابریتزیو رومانو، جیمز ترافورد پیشنهاد منچسترسیتی برای بازگشت به‌این باشگاه را پذیرفته و در صورت توافق دو باشگاه منچسترسیتی و برنلی، او مصمم است تا این انتقال نهایی شود. منچسترسیتی در حال مذاکره با برنلی است تا بند بازخرید ۴۰ میلیون پوندی ترافورد را کاهش دهد. این درحالی است که خرید ترافورد همچنان وابسته به جدایی یکی از دروازه‌بان‌های سیتیزن‌هاست.

ترافورد که محصول آکادمی منچسترسیتی است، پس از سپری کردن دو دوره‌ی قرضی در آکرینگتون و بولتون، تابستان ۲۰۲۳ به برنلی پیوست. این دروازه‌بان ۲۲ ساله در جریان صعود برنلی به لیگ برتر انگلیس در فصل ۲۵-۲۰۲۴ نمایش درخشانی داشت؛ او در ۴۵ بازی‌ای که فصل گذشته در چمپیونشیپ انجام داد، ۲۹ بار کلین‌شیت کرد و تنها ۱۶ گل دریافت کرد تا قاطعانه برنده‌ی دستکش طلایی این رقابت‌ها شود. او در انتهای فصل از سوی توماس توخل به تیم ملی انگلیس هم دعوت شد.

دبل سیو تماشایی جیمز ترافورد و مهار پنالتی اسپانیا در دقیقه ۹۹ فینال یورو زیر ۲۱ سال

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *