بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

توکلی: از گل‌محمدی ناراحت نیستم/ پیکان انتخاب خوبی بود

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 تیر 1404 | 12:04

مدافع فصل گذشته تیم فوتبال فولاد تأکید کرد، از یحیی گل‌محمدی بابت نیمکت‌نشینی در این تیم ناراحت نیست.

شاهین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره جدایی‌اش از فولاد خوزستان اظهار داشت: من دو سال در خدمت این تیم بودم و روزهای خوبی را در کنار مردم خوزستان تجربه کردم. باشگاه فولاد یک باشگاه حرفه‌ای است و باید از مدیران باشگاه و همچنین یحیی گل‌محمدی تشکر کنم. بعد از دو سال حضور در خوزستان، تصمیم من این بود که در تهران و در کنار پدر و مادرم باشم، به همین دلیل وقتی پیشنهاد پیکان رسید، در نهایت تصمیم به انتخاب این تیم گرفت.

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: پیکان تیم خوبی است و فکر می‌کنم انتخاب خوبی انجام دادم و امیدوارم جواب اعتماد سعید دقیقی و باشگاه پیکان را بدهم. ما بازیکنان جوان و باانگیزه‌ای داریم و تلاش می‌کنیم تا در فصل جدید بهترین نتایج ممکن را بگیریم.

توکلی راجع به کار کردن با یحیی گل‌محمدی و اینکه آیا بابت نیمکت‌نشینی از این مربی ناراحت نیست، تصریح کرد: من چیزهای زیادی از این مربی یاد گرفتم و گل‌محمدی را یک مربی صاحب سبک می‌دانم. من بابت نیمکت‌نشینی از این مربی ناراحت نیستم و طبیعتاً هر مربی تفکر و سلیقه خاص خودش را دارد و در نهایت هم باید بابت نتایج و عملکردش پاسخگو باشد. برای فولاد و یحیی گل‌محمدی آرزوی موفقیت دارم.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *