فرشاد پیوس به یک شرط ارتشی میماند
منبع : طرفداری
سرمربی فصل گذشته نیروی زمینی احتمالاً سال آینده هم در لیگ یک فعالیت میکند.
طرفداری | فرشاد پیوس سال گذشته هدایت تیم نیروی زمینی را بر عهده داشت و عملکرد فوقالعادهای از خود نشان داد. این تیم که در آستانه سقوط از لیگ دسته اول بود، در پایان ماندگار شد و تیمهای بزرگی را شکست داد.
پیوس در سالهای گذشته در لیگهای دسته اول و دوم عملکرد موفقی داشته و اغلب در این سطوح درخشان بوده است. او اخیراً برای هدایت پرسپولیس نامزد شده بود، اما وحید هاشمیان در نهایت انتخاب شد و حمایت بیشتری کسب کرد.
نیروی زمینی که تیمی قوی و دارای بازیکنان شایسته است، بار دیگر به شدت خواستار ادامه همکاری با پیوس است. این تیم اما منابع مالی محدودی دارد و پیوس برای ساخت تیمی قدرتمند به بودجه نیاز دارد تا ضمن جذب بازیکنان جدید، دستمزد آبرومندانهای برای خود و کادرش دریافت کند. به همین دلیل، احتمال جدایی پیوس از نیروی زمینی بالاست و او ممکن است هدایت تیمی دیگر در لیگ دسته اول را بر عهده بگیرد. هرچند چند تیم شهرستانی خواستار او هستند، پیوس تمایل دارد در تهران مربیگری کند.


وحید هاشمیان بیخیال اوسمار نمی شود
تیم بعدی وحید هاشمیان را بشناسید
ماجراجویی وحید هاشمیان در فوتبال ایران همچنان ادامه دارد + جزئیات
آقای وحید هاشمیان شما هم دیگر مهره سوخته شدی ؛ خداحافظ هلیکوپتر عزیز
کنایه سنگین آقای گل پرسپولیس به مدیران سرخ + جزئیات
مورد عجیب در قرارداد وحید هاشمیان با پرسپولیس









