بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قیمت باور نکردنی خرید جدید استقلال؛ آشورماتوف چقدر برای آبی ها آب خورد؟/ اختصاصی خبرورزشی

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 تیر 1404 | 15:09

برخلاف تصور اولیه مبنی بر خرید اقتصادی، جزئیات مالی آشکار کرده‌اند که انتقال رستم آشورماتوف به استقلال هزینه‌ای سنگین برای باشگاه به همراه داشته است.

به گزارش خبرورزشی، در روزهای ابتدایی پیوستن رستم آشورماتوف به باشگاه استقلال، از این مدافع ازبکستانی به‌عنوان یک خرید اقتصادی و به‌صرفه یاد می‌شد. بسیاری از رسانه‌ها رقم قرارداد این بازیکن را بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار دلار اعلام کردند و اینطور به نظر می‌رسید که آبی‌پوشان یکی از منطقی‌ترین خریدهای تابستانی را انجام داده‌اند.

اما حالا با افشای جزئیات بیشتر از روند انتقال آشورماتوف، مشخص شده که این خرید به هیچ‌وجه ارزان نبوده است. طبق شنیده‌ها، باشگاه استقلال برای پرداخت رضایت‌نامه این بازیکن به روبین‌کازان روسیه، مبلغ ۵۰۰ هزار دلار پرداخت کرده است. این در حالی است که دستمزد خود بازیکن نیز حدود ۴۰۰ هزار دلار برآورد شده است.

در مجموع، استقلال برای جذب این بازیکن چیزی حدود ۹۰۰ هزار دلار هزینه کرده که با احتساب نرخ دلار آزاد (حدود ۸۷ هزار تومان) معادل تقریبی ۷۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان می‌شود؛ رقمی بسیار بالا برای خرید یک مدافع خارجی.

نکته قابل تأمل‌تر این است که گفته می‌شود باشگاه روبین‌کازان تمایلی به حفظ آشورماتوف نداشته و با این وجود، مشخص نیست چرا استقلال حاضر شده برای دریافت رضایت‌نامه او چنین مبلغ هنگفتی پرداخت کند.

این موضوع باعث شده برخی هواداران و کارشناسان نسبت به شفافیت مالی در نقل‌وانتقالات استقلال انتقاداتی وارد کنند و خواهان توضیح مسئولان در خصوص دلایل چنین تصمیمات پرهزینه‌ای باشند.

اینجا را ببینید: روبین کازان زودتر از استقلال اعلام کرد؛ آشورماتوف رسما آبی پوش شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *