بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازیکن سابق تراکتور راهی ازبکستان می‌شود

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 21 تیر 1404 | 7:04

صفا هادی ممکن است که فوتبالش را در لیگ ازبکستان ادامه دهد.

به گزارش “ورزش سه”، هافبک دفاعی تیم ملی عراق، صفا هادی، ممکن است به‌زودی دوران حرفه‌ای خود را در لیگ فوتبال ازبکستان ادامه دهد.

نارزولا سیدالله‌یف، سردبیر سایت چمپیونات ازبکستان این خبر را اعلام کرده و نوشته است که دو باشگاه از سوپر لیگ ازبکستان، یکی از آن‌ها از تاشکند، علاقه جدی به جذب صفا هادی نشان داده‌اند. این بازیکن ۲۶ ساله تاکنون ۴۰ بازی برای تیم ملی عراق انجام داده است.

در ادامه گزارش آمده که هادی سابقه بازی در باشگاه “کریلیا سووتوف” روسیه و “تراکتور” ایران را نیز در کارنامه دارد.

2005516

گفتنی است این هافبک عراقی فصل گذشته در تیم “القوه الجویه” عراق ۳۵ بار به میدان رفت و موفق شد ۲ گل به ثمر برساند.

لازم به ذکر است که این هافبک دفاعی عراقی به طور کلی ۵۲ بار با پیراهن تراکتور به میدان رفت و توانست یک مرتبه نیز گلزنی کند.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *