بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

زارع: ورزشکاران باید از شهدا الگوبرداری کنیم که برای خاک و پرچم کشورمان بجنگیم

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 18 تیر 1404 | 10:26


دارنده مدال نقره بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس در وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: ما ورزشکاران باید از شهدا الگوبرداری کنیم که برای خاک و پرچم کشورمان بجنگیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین زارع، قهرمان جهان و دارنده مدال نقره و برنز المپیک با تمجید از مقاومت مردم در تهاجم تروریستی رژیم صهیونی اظهار کرد: همدلی و همبستگی مردم و پاسخ کوبنده نیرو‌های مسلح به تروریست‌ها ارزشمند و قابل ستایش بود. من بار دیگر به ایرانی بودن خودم و همچنین به ایستادگی، مقاومت و ایمان قوی مردم ایران افتخار می‌کنم.

وی ادامه داد: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مردم ایران در هر قشری متحد شدند و در کنار هم از نیرو‌های مسلح حمایت کردند. علیرغم اینکه دشمن ما تکنولوژی قوی، داشت، خدا را شکر مردم ایستادگی کردند و یک وجب از خاک را از دست ندادیم.

 

وی با تسلیت و تبریک شهادت جمعی از هموطنان اظهارداشت: ما ورزشکاران باید از شهدا الگوبرداری کنیم که برای خاک و پرچم کشورمان بجنگیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *