بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

از ایران تا پرتغال؛ حضور تونی اولیویرا در مراسم خاکسپاری ژوتا

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 14 تیر 1404 | 15:39

سرمربی سابق تراکتور در مراسم مهاجم فقید لیورپول حضور پیدا کرد.

سرمربی سابق تراکتور در مراسم مهاجم فقید لیورپول حضور پیدا کرد.

طرفداری | صبح امروز، شهر گوندومار در پرتغال شاهد برگزاری مراسمی اندوه‌بار برای بدرقه دیوگو ژوتا، ستاره پرتغالی باشگاه لیورپول، و برادرش آندره سیلوا بود. این مراسم در کلیسای کاتولیک “ماتریز د گوندومار” برگزار شد و شمار زیادی از اعضای خانواده، دوستان نزدیک، بازیکنان، مربیان و چهره‌های سرشناس فوتبال جهان در آن حضور داشتند.

مراسم از ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی آغاز شد و فضای حزن‌انگیزی در شهر به وجود آورد. در میان حاضران، حضور چهره‌هایی چون کاپیتان تیم لیورپول، برخی مربیان این باشگاه و همچنین تونی اولیویرا، مربی شناخته‌شده پرتغالی، بسیار مورد توجه قرار گرفت.

اولیویرا، که فوتبال‌دوستان ایرانی او را به‌خوبی می‌شناسند، پیش‌تر در تیم‌هایی چون بنفیکای پرتغال بازی و مربیگری کرده و در کشورهای مختلفی از جمله فرانسه، اسپانیا، امارات، عربستان و مصر نیز سابقه هدایت تیم‌های باشگاهی را دارد. او همچنین سه دوره سرمربی تیم تراکتور ایران بود و توانست این تیم را به قهرمانی در جام حذفی ایران برساند. حضور این مربی باتجربه در مراسم تشییع ژوتا، نشانگر پیوندهای عمیق و احترام متقابل میان چهره‌های فوتبال در سطح بین‌المللی است؛ احترامی که مرز نمی‌شناسد.

تونی اولیویرا

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *