پاسخ منفی سرمربیان سابق به پرسپولیس
منبع : مشرق نیوز
۲ گزینه خارجی باشگاه پرسپولیس برای جانشینی کارتال، به سرخپوشان پاسخ منفی دادند.
به گزارش مشرق، اسماعیل کارتال سرمربی ترک تبار پرسپولیس تنها بعد از نیم فصل حضور روی نیمکت سرخپوشان درحالی که یک سال دیگر از قرار داد وی باقی مانده بود، با استفاده از بند اضطراری از پرسپولیس جدا شد.
برانکو ایوانکوویچ و اوسمار ویرا دو سرمربی سابق پرسپولیس که با این تیم سابقه قهرمانی در لیگ برتر را در کارنامه خود دارند ۲ گزینه خارجی مدیران پرسپولیس برای جانشینی کارتال بودند. هر دو مربی در گفتوگویی که با رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس داشتند به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ منفی دادهاند.
با این حال اما مدیران باشگاه پرسپولیس همچنان در حال مذاکره با برانکو هستند تا او را مجاب به حضور در تیم سابق خود کنند. سرخپوشان اگر تا پایان هفته توانستند رضایت برانکو را برای بازگشت به پرسپولیس جلب کنند این مربی کروات هدایت این تیم را برعهده خواهد گرفت در غیر این صورت به احتمال فراوان وحید هاشمیان به عنوان سرمربی پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم معرفی خواهد شد.


مقصد اولین جدا شده پرسپولیس مشخص شد
محرم نویدکیا ؛ مرد بازی های کوچک + جزئیات آماری
رأی علیرضا بیرانوند تا ۴ ماه دیگر اعلام میشود
ماجراجویی ستاره پرسپولیسی در فوتبال ایران همچنان ادامه دارد + جزئیات
سنگ تمام پیشکسوت پرسپولیس برای شاگردان اوسمار + جزئیات
ستاره محبوب تراکتور در فکر بازگشت به پرسپولیس









