بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

محمدیان: رژیم صهیونیستی باید مواخذه شود

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 6 تیر 1404 | 11:59

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان تأکید کرد، نهادهای بین‌المللی ورزشی در برخورد با جنایات رژیم صهیونیستی نباید سیاست‌های دوگانه یا چندگانه داشته باشند.

فریبا محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: همه فدراسیون‌ها مکاتباتی در راستای اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی و شهادت تعدادی از ورزشکاران کشورمان انجام داده‌اند. وقتی نهادهای بین‌المللی ورزشی مدعی هستند که ورزش عاری از خونریزی است، نباید سیاست‌های دوگانه یا چندگانه داشته باشند.

 

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه رژیم غاصب صهیونیستی باید مواخذه شود، خاطر نشان کرد: به هر حال رژیم صهیونیستی به‌عنوان رژیم غاصب که تعرضش به جامعه ورزشی در تمام جهان رسیده است، باید مورد مواخذه قرار بگیرد و اخراج شود و این کاری است که فدراسیون‌های ورزشی ما در راستای صیانت از مسئولیت‌های اجتماعی و بین‌المللی انجام دادند.

محمدیان ادامه داد: از زمانی که این موضوع آغاز شده است، مقام عالی وزارت ورزش و جوانان چندین نامه رسمی به کمیته بین‌المللی المپیک، تعدادی از فدراسیون‌های جهانی ارسال کرد و خواستار بررسی و پیگیری این موضوع شد و ما امیدواریم جوامع بین‌المللی در عرصه ورزش به خودشان بیایند و به این مطالبه به حق مردم و ورزش ایران جواب بدهند.

/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *