بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سقوط در رنکینگ جهانی، دستاورد تنیس روی میز از دوحه

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 خرداد 1404 | 13:55

با توجه به نتایج اخیر ملی پوشان پینگ پنگ کشورمان در مسابقات جهانی قطر، اکثر نفرات سرشناس تنیس روی میز ایران در بخش‌های مردان و بانوان، با سقوط در رنکینگ جهانی مواجه شدند.

به گزارش خبرورزشی، فدراسیون جهانی تنیس روی میز جدیدترین رده‌بندی نفرات برتر این رشته را اعلام کرد.

در این رنکینگ نوشاد عالمیان که صدرنشین بازیکنان ایرانی است، همچون هفته قبل با سقوط مواجه شد و این بار با یک پله نزول، در رده ۸۹ ایستاد. پس از او، بنیامین فرجی و نوید شمس هر کدام با یک پله صعود در رده‌های ۱۳۱ و ۱۴۵ قرار گرفتند، نیما عالمیان با ۲ پله سقوط در رده ۱۵۱، امیرحسین هدایی با ۲۰ رده سقوط در رتبه ۲۵۵ و امیرمهدی کشاورزی نیز با ۳ پله سقوط در رده ۲۸۸ ایستادند.

در بخش بانوان ندا شهسواری با ۲ پله سقوط در رده ۱۶۳، الینا رحیمی با ۸ پله سقوط در رده ۳۲۳ و مهشید اشتری با ۸ پله سقوط در رده ۳۳۰ هستند و سه بازیکن برتر ایرانی در این رنکینگ محسوب می‌شوند.

اینجا را ببینید: رنکینگ جهانی تنیس روی میز اعلام شد؛ نوشاد عالمیان ۶۰ پله بالاتر از نیما ایستاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *