بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کلیپ خبرساز باشگاه پرسپولیس در واکنش به جنایت رژیم صهیونیستی + فیلم وایرال شده

رضا درویش: ایرانی برای خاکش از جانش خواهد گذشت؛ در برابر دشمن خارجی همه یکدل هستیم

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 خرداد 1404 | 9:14


رضا درویش ، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان گفت: دشمنان باید بدانند که اگر ما هم عقیده نباشیم و مشکلات وجود داشته باشد، برابر دشمنان خارجی، یک‌دل و یک‌زبان با آنها می‌جنگیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واکنش به حملات ناجوانمردانه رژیم سفاک صهیونیستی، اظهار کرد:

عرض سلام و ادب خدمت مردم غیور و دلاور ایران زمین. زنده را زنده نخوانند که مرگ از پی اوست، بلکه زنده است شهیدی که حیاتش ز قفاست. شهادت سرداران دلاور ایران و دانشمندان غیور این سرزمین و مردم بی دفاع، زنان، مردان و فرزندان این آب و خاک به دست دشمن صفاک را تسلیت می‌گویم.

مدیرعامل پرسپولیس اظهار داشت:

جا دارد یادی کنیم از سرداران بزرگی که سال‌های سال دشمن را به زانو در آوردند. اگر این سرداران و اندیشمندان در رخت خواب پایان عمر خود را می‌گذراندن و فوت می‌کردند در حق آنها اجحاف شده بود چرا که لیاقت آنها چیزی جز شهادت نیست. دشمن بداند ایران و ایرانی برای خاکش تا سرحد جانش خواهد گذشت و دشمن به سزای عملش اعمال خود خواهند رسید.

کلیپ این موضوع را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *