بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بردیا امتیازآورین ترین بازیکن ایران

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1404 | 9:03

تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی متوالی شکستی نزدیک را تجربه کرد، بردیا سعادت امتیاز آورترین بازیکن ایران بود.

تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی متوالی شکستی نزدیک را تجربه کرد، بردیا سعادت امتیاز آورترین بازیکن ایران بود.

طرفداری | لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ در حال پی‌گیری است. ساعاتی پیش تیم ملی والیبال ایران مقابل تیم ملی والیبال اسلوونی شکست خورد. تیم ایران مانند بازی با آمریکا، فاصله‌ای با پیروزی نداشت اما نتوانست به این مهم دست یابد.

در این دیدار  نیک مویانوویچ بازیکن شماره ۲۰ اسلوونی با کسب ۳۰ پوئن، عنوان امتیازآورترین بازیکن این دیدار را به دست آورد و بردیا سعادت با کسب ۲۴ امتیاز بهترین بازیکن تیم ایران بود.

تیم ملی والیبال ایران در مجموع ست‌های این مسابقه ۱۰۳ امتیاز کسب کرد که به ترتیب ۴۸ پوئن در حمله، ۱۲ امتیاز در دفاع، ۹ پوئن سرویس و ۳۴ امتیاز از اشتباهات بازیکنان حریف بود.

بازیکنان تیم ملی والیبال اسلوونی نیز در مجموع ست‌های این مسابقه ۱۰۰ امتیاز کسب کردند که شامل ۵۳ امتیاز حمله، ۱۰ دفاع، ۹ پوئن سرویس و ۲۸ امتیاز از اشتباهات بازیکنان تیم ایران بود.

مردان والیبال ایران در ادامه این رقابت‌ها در ریودوژانیرو به مصاف تیم‌های اوکراین می‌روند که این دیدار از ساعت ۲۰ روز یکشنبه ۲۵ خرداد آغاز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *