بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درویش هم تایید کرد؛ اسماعیل کارتال جایی نمی‌رود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 خرداد 1404 | 20:12

رضا درویش اعلام کرد که سرمربی این تیم به قرارداد خود پایبند خواهد بود.

رضا درویش اعلام کرد که سرمربی این تیم به قرارداد خود پایبند خواهد بود.

طرفداری | در روزهای گذشته شایعات بسیار زیادی پیرامون جدایی احتمالی اسماعیل کارتال از پرسپولیس و حضور دوباره او در فنرباغچه وجود داشت که باتوجه به جلسه اضطراری رییس باشگاه فنرباغچه با مورینیو، این شایعه تقویت هم شد.

رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس امروز در جریان مراسم تمدید قرارداد وحید امیری، به صورت رسمی اعلام کرده که اسماعیل کارتال از پرسپولیس جدا نخواهد شد. درویش در این خصوص گفت:

شناختی که از آقای کارتال دارم بسیار متعهد است و به امضایش خیلی احترام قائل است. من چهار سال پرسپولیس بودم و قبلش هم در فوتبال دیدم و کمتر سرمربی دیدم که از ۹ صبح پای کار باشد و تا هفت بعد از ظهر کارش را ادامه بدهد. با بازیکنان جلسه خصوصی می‌گذارد.

وی افزود:

من روزی که با ایشان رفتم قرارداد بستم دیدم مردم ترکیه چقدر ایشان را دوست دارند. ایشان مشکلات شخصی و خانوادگی داشتند و شاید اگر من این مشکلات را داشتم دوام نمی آوردم اما ایشان مشتاقانه کار کردند و به امضای خودشان هم وفادار هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *