بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سقوط انسانیت در آسمان تاریک انسان نماهای مجازی؛ لعنت بر مغزهای کوچک زنگ زده شما!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 | 16:21

باورش سخت است که اتهام تجاوز به سه ایرانی در کشور کره جنوبی زده شود و یک دلقک اینستاگرامی آن را اتفاقی خوب بداند و اعتقاد داشته باشد با این کار پرچم ایران بالا می‌رود؛ فردی با این تفکرات پوسیده و مغز کوچک زنگ زده‌اش چطور تبدیل به الگوی بسیاری در شبکه‌های اجتماعی شده است؟

باورش سخت است که اتهام تجاوز به سه ایرانی در کشور کره جنوبی زده شود و یک دلقک اینستاگرامی آن را اتفاقی خوب بداند و اعتقاد داشته باشد با این کار پرچم ایران بالا می‌رود؛ فردی با این تفکرات پوسیده و مغز کوچک زنگ زده‌اش چطور تبدیل به الگوی بسیاری در شبکه‌های اجتماعی شده است؟

طرفداری |ماجرای اتهام تجاوز به ورزشکاران ایرانی در کشور کره جنوبی هنوز حل نشده و این پرونده همچنان در حال پیگیری است. با این حال باورش سخت است که عده‌ای سعی در عادی جلوه دادن این موضوع دارند و از آن بدتر کسانی هستند که با این موضوع شوخی می‌کنند. آیا اگر این اتفاق در قبال یکی از نزدیکان خودتان هم رخ می‌داد، لبخند زنان جوک می‌ساختید؟ خودتان را برای ثانیه‌ای هم که شده، جای آن دختر قرار دادید؟

آیسان اسلامی؛ دلقک اینستاگرامی با ۱۴ میلیون فالوور

آیسان اسلامی یکی از به اصطلاح شاخ‌های مجازی است که طی سال‌های اخیر حسابی بولد شده و حالا ۱۴ میلیون فالوور در اینستاگرامش دارد. شخصیتی که نه هنری دارد و نه توانایی خاصی و فقط به دلیل ادبیات سخیف، فحاشی‌ها و مسخره‌بازی‌هایش توانسته تعداد زیادی فالوور داشته باشد. کاری که احتمالا یک دلقک سیرک هم از پس آن برمی‌آید و باید گفت در واقع آیسان اسلامی همان دلقک اینستاگرامی است که نه بابت شخصیت و توانایی بلکه به دلیل کارهای سطح پایین و دلقک بازی‌هایش شناخته می‌شود.

این انسان نما که در شبکه‌های اجتماعی حسابی فعال است، درباره هر چیزی اظهارنظر می‌کند. همه این‌ها به کنار. او بعد از انتشار خبر اتهام تجاوز ورزشکاران دوومیدانی کار ایران به یک دختر کره‌ای، به شکلی باورنکردنی یک ویدیو منتشر کرد و آن را یک کار خوب دانست و علاوه بر آن مدعی شد این کار باعث شده پرچم ایران بالا برود!

باورتان می‌شود؟ آیا یک انسان چنین نوع تفکری دارد؟ به این شکل فکر می‌کند؟ قطعا نه! پس لطفا و خواهشا او را در جامعه انسان‌ها قرار ندهید. آیسان اسلامی فقط جسمی شبیه انسان‌ها دارد و بس! تفکرش به شکلی است که احتمالا در حیات وحش هم کسی چنین چیزی را نمی‌پذیرد!

سوال بعدی این است چطور چنین انسان نمایی، ۱۴ میلیون فالوور دارد؟ آیا این تلنگری برای آن‌ها نیست؟ تلنگری نیست که به خودشان بیایند و بپرسند چطور فردی را دنبال می‌کنند که چنین تفکراتی دارد؟ آیا وقت بازنگری فرا نرسیده است؟ هرکس سلیقه‌ای دارد ولی بهتر نیست از دنیای تاریک این دلقک انسان نما بیرون بیایید؟ متاسفانه همچنان هستند کسانی که به دفاع از او می‌پردازند و اعتقاد دارند منظورش چیز دیگری بوده است!

  • بیشتر بخوانید؛
  • پای وکیل نظامی به پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی در کره جنوبی باز شد؛ احتمال حبس ابد وجود دارد!
  • واکنش مایلی کهن به اتهام تجاوز به دوومیدانی کاران: در کره این مسائل آن‌قدر قُبح ندارد؛ چرا این‌طور بزرگ شده است؟
  • سرمربی تیم ملی دوومیدانی ایران: ورزشکاران دیگر به خوبی جای خالی احسان حدادی را در کره جنوبی پر کردند

آقای جواد کاظمیان؛ چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟

از آن عجیب‌تر افراد دیگری هستند که در ایران چهره هستند و گاهی صحبت‌های نسنجیده‌ای را مطرح می‌کنند که ما را هاج و واج می‌کنند. به طور مثال جواد کاظمیان چند روز پیش در خبری مدعی شد چنین چیزی همه جای دنیا طبیعی است و به دفاع از ورزشکاران پرداخت. البته بعد از آن جواد کاظمیان بابت این موضوع عذرخواهی کرد و مدعی شد اصلا نمی‌دانسته ماجرا چیست و به او اطلاعات غلط دادند.

اما سوال مهم این است جواد کاظمیان با چند صد هزار فالوور بدون اینکه از موضوعی باخبر باشد، چرا این چنین دفاعیه می‌نویسد و یک طرف ماجرا را سفید و طرف دیگر را سیاه می‌کند؟ آیا بهتر نیست آدم برای نوشتن یک مطلب، ابتدا اطلاع کافی را از آن داشته باشد و بعد درباره آن صحبت کند؟ به هرحال او جواد کاظمیان است، بازیکنی که سال‌ها پیراهن پرسپولیس و تیم ملی را به تن کرده است.

  • بیشتر بخوانید؛
  • شرم بر شما آقای کاظمیان؛ انسانیت یعنی موضوع تجاوز را طبیعی جلوه دهیم؟
  • اگر تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر کره‌ای ثابت شود، چه حکمی در انتظار آن‌هاست؟
  • مربی بازداشت‌ شده در کره‌ جنوبی: من بی‌گناهم، به‌زودی آزاد می‌شوم!

آقای محمد مایلی کهن؛ اول حرف می‌زنید و بعد فکر می‌کنید؟

در آخرین مورد هم به محمد مایلی کهن می‌رسیم. فردی که اعتقاد دارد برایش اخلاق خیلی مهم است ولی به شکلی باورنکردنی صحبت‌هایی را بیان می‌کند که ما را به فکر فرو می‌برد. صحبت‌های او را باهم مرور کنیم؛

حرکت زشتی بوده و شکی در آن نیست. من نه با احسان حدادی مراوده‌ای دارم و نه آشنایی داریم. خب این داستان به احسان حدادی چه ربطی دارد؟ یعنی رئیس فدراسیون باید سایه‌به‌سایه این‌ها حرکت می‌کرده؟ ما فقط دنبال انتقام‌گیری شخصی هستیم. تا اتفاقی می‌افتد و من از شما خوشم نمی‌آید، همه چیز را سر شما خراب می‌کنم. ما هم بارها از کشور خارج شده‌ایم. مأمور حراست هم انسان است و ممکن است خوابش ببرد. دلیل بزرگ شدن این ماجرا این است که برخی منتظر فرصت برای انتقام گرفتن بودند. این اتفاق در خیلی از رشته‌ها افتاده، اما این بار بوی کینه‌ورزی می‌دهد. در کره جنوبی این مسائل آن‌قدر قُبح ندارد؛ باید دید چرا این‌طور بزرگ شده است؟

آقای مایلی کهن اصل ماجرا را رها کرده‌اید و به مسائل فرعی می‌پردازید؟ می‌گویید چرا این ماجرا بزرگ شده؟ شوخی می‌کنید یا جدی هستید؟ اعتقاد دارید دلیل آن انتقام گرفتن است؟ بعد در ادامه می‌گویید چنین مسائلی در کره جنوبی آن‌قدر قُبح ندارد؟ آقای مایلی کهن قبل از حرف زدن، به آن چیزی که می‌گویید فکر می‌کنید؟

هنوز چیزی درباره پرونده اتهام تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر کره‌ای ثابت نشده ولی اینکه یک انسان نما و برخی چهره‌های ورزشی این چنین به ماجرا ورود می‌کنند و موضوع تجاوز را عادی جلوه می‌دهند، بسیار جای بحث دارد.

کاش کسانی که این نفرات را دنبال می‌کنند و صحبت‌های این افراد تبدیل به بخشی از تفریحات روزانه‌شان شده، بار دیگر بازنگری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *