بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سون در آستانه جدایی از تاتنهام

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1404 | 14:19

سون هیونگ مین مهاجم تاتنهام ممکن است در پنجره نقل و انتقالات تابستانی از این تیم جدا شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، قرارداد سون هیونگ مین مهاجم کره جنوبی با تاتنهام یک سال دیگر به پایان می‌رسد و احتمالاً تاتنهام تصمیم می‌گیرد او را در تابستان بفروشد تا از ازدست دادن رایگان او در پایان فصل آینده جلوگیری کند.

به گفته فابریزیو رومانو، این بازیکن در هفته‌های اخیر با باشگاه‌های عربستان در حال مذاکره بوده است ولی هنوز مشخص نیست که طرفین چقدر به توافق نزدیک هستند. به نظر می‌رسد جدایی آنژه پوستج‌اوغلو باعث شود تا تغییرات زیلادی در این تیم لندنی شاهد باشیم. او از تابستان ۲۰۲۳ سرمربی تاتنهام شد و همراه با اسپرز به قهرمانی لیگ اروپا رسید و توانست بعد از سال‌ها تیم لندنی را به جام برساند. با این حال عملکرد ضعیف در لیگ برتر انگلیس سبب شد تا مسئولان تاتنهام قید همکاری با سرمربی استرالیایی را بزنند.

سون هیونگ مین از سال ۲۰۱۵ برای تاتنهام هاتسپر بازی می‌کند. فصل گذشته، این مهاجم در ۴۶ بازی ۱۱ گل به ثمر رساند و ۱۲ پاس گل داد. ارزش تخمینی کاپیتان تیم لندنی در ترانسفرمارکت ۲۰ میلیون یورو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *