بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یامال: گفتند توپ طلا را بر اساس این بازی می‌دهند و من استقبال کردم؛ رونالدو اسطوره است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 16 خرداد 1404 | 10:41

ارائه یک عملکرد فوق‌العاده مقابل فرانسه، تیمی که دیگر مدعی توپ طلا، یعنی عثمان دمبله را دارد، شانس‌های او را برای بردن این جایزه بیشتر کرده است.

ارائه یک عملکرد فوق‌العاده مقابل فرانسه، تیمی که دیگر مدعی توپ طلا، یعنی عثمان دمبله را دارد، شانس‌های او را برای بردن این جایزه بیشتر کرده است.

طرفداری | لامین یامال پس از درخشش در جریان پیروزی اسپانیا مقابل فرانسه و صعود لا روخا به فینال لیگ ملت‌های اروپا، در ادامه گفت‌وگوهای خود به سوالات بیشتری درباره بازی، فینال پیش‌رو و احتمال دریافت توپ طلا پاسخ داد.

یامال با لحنی طنزآمیز اما پر اعتماد به نفس درباره نمایش درخشانش مقابل فرانسه گفت:

می‌گفتند توپ طلا را فقط بر اساس همین بازی می‌دهند، من هم مشکلی نداشتم و استقبال کردم! به هر حال، مهم‌ترین چیز این است که به فینال رسیده‌ایم. توپ طلا باید به بهترین بازیکن سال برسد.

در آستانه دیدار فینال برابر پرتغال و رویارویی با کریستیانو رونالدو، یامال گفت:

رونالدو یک اسطوره است. همه به او احترام می‌گذارند. اما من کار خودم را انجام می‌دهم. وظیفه‌ام این است که برای بردن تلاش کنم.

او همچنین به انگیزه‌ بالای خود برای فینال اشاره کرد و گفت:

قطعاً بازی بزرگی است و انگیزه زیادی دارم. من عاشق بازی کردن و نشان دادن خودم هستم. قبلاً هم یک فینال اروپایی را تجربه کردیم و آن‌جا هم عملکرد خوبی داشتیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *