بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

روز شلوغ سیدورف؛ از دیدار با جباری تا بررسی تیم‌های پایه

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 خرداد 1404 | 19:23

مشاور مدیرعامل استقلال امروز با سرمربی تیم فوتبال این باشگاه دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، کلارنس سیدورف مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال امروز (چهارشنبه) با مجتبی جباری ملاقات و درباره مسائل فنی تیم بزرگسالان استقلال با او گفت‌وگو کرد.

 

پس از ملاقات و گفت‌وگوی سیدورف و جباری، مشاور مدیرعامل استقلال جلساتی را با مدیر تیم و مدیر اجرایی تیم فوتبال استقلال برگزار کرد تا اطلاعات مورد نیاز پیرامون مباحث مدیریتی و لجستیکی را از آنها جویا شود.

پس از آن سیدورف با کادر پزشکی تیم استقلال جلسه‌ای برگزار کرد تا درباره آخرین وضعیت سلامت بازیکنان و مصدومیت‌های احتمالی اطلاعات لازم را کسب کند.

در ادامه سیدورف با مربیان و گروه آنالیز استقلال ملاقات کرد تا از وضعیت آمادگی جسمانی بازیکنان در فصل گذشته مطلع شود.

سیدورف عصر امروز جهت بررسی وضعیت تیم‌های پایه استقلال، راهی ورزشگاه امام رضا (ع) شد و پس از جلسه با مدیر آکادمی، با اعضای کادرفنی تیم‌های پایه هم جلساتی را برگزار کرد.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *