بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نابغه ایرانی در رده دوم برترین‌های تنیس روی میز جهان

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 خرداد 1404 | 8:35

تهران- ایرنا- رتبه‌بندی هفته بیست و سوم سال ۲۰۲۵ میلادی در رده‌های سنی مختلف منتشر شد و بنیامین فرجی در جایگاه دوم رده سنی زیر ۱۷ سال جهان را به خود اختصاص داد.

به گزارش ایرنا، پس از انتشار رتبه‌بندی برترین راکت بدستان دنیا در رده‌های سنی مختلف، بنیامین فرجی با قرار گرفتن در جایگاه دوم برترین‌های این رشته در رده سنی زیر ۱۷ سال، بالاتر از ورزشکارانی از فرانسه، چین‌تایپه، چین و ژاپن قرار گرفت.

فرجی پس از درخشش در کانتندر جوانان ازبکستان و کسب مدال طلای رده سنی زیر ۱۷ سال و مدال نقره رده سنی زیر ۱۹ سال جهش قابل توجهی در رتبه بندی جهانی داشت و در رده سنی زیر ۱۹ سال نیز در بین ۱۰ بازیکن برتر دنیا قرار گرفت و با کسب ۶۷۰۵ امتیاز مکان نهم دنیا در این رده سنی به‌خود اختصاص داد.

فرجی در رده سنی بزرگسالان نیز، پس از نوشاد عالمیان دومین بازیکن برتر ایرانی در رتبه‌بندی جهانی محسوب می‌شود و مکان ۱۳۲ دنیا را با ۱۶ سال سن به خود اختصاص داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *