بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سون هیونگ مین در آستانه جدایی از تاتنهام؛ مقصد بعدی ستاره‌ی کره‌ای کجاست؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1404 | 18:54

پس از یک دهه حضور در فوتبال انگلیس، سون به ترک لندن نزدیک می‌شود.

پس از یک دهه حضور در فوتبال انگلیس، سون به ترک لندن نزدیک می‌شود.

طرفداری | سون هیونگ مین، کاپیتان تاتنهام هاتسپر ممکن است یکی دیگر از جدایی‌های پر‌سر‌و‌صدای تابستان پیش‌ِ‌رو باشد. باشگاه در تلاش است برای بازسازی ترکیب خود پیش از بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا در فصل آینده، منابع مالی لازم را از محل نقل‌وانتقالات فراهم کند.

به گزارش سم والاس از تلگراف، تاتنهام این فرصت را دارد که از فروش سون ۳۲ ساله، که ماه گذشته جام لیگ اروپا را در بیلبائو بالای سر برد، درآمدی کسب کند. قرارداد کنونی او تنها یک سال دیگر اعتبار دارد؛ پس از آنکه تاتنهام در ژانویه گذشته بند تمدید یک‌ساله را فعال کرد. باشگاه‌های لیگ عربستان از دیرباز علاقه‌مند به جذب سون بوده‌اند؛ بازیکنی که در سطح جهان شناخته‌شده و در آسیا و همچنین اروپا هواداران پرشماری دارد.

سون، که از او به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان دو دهه اخیر تاتنهام یاد می‌شود، در صورت جدایی، با افتخاری تیمی از اسپرز خداحافظی خواهد کرد. او از آگوست ۲۰۲۳ و پس از جدایی شریک خط حمله‌اش، هری کین، به‌عنوان کاپیتان انتخاب شد. با وجود مصدومیت مداوم از ناحیه پا، ریچارلیسون جلوتر از سون قرار گرفت و در ترکیب اصلی فینال مقابل منچستریونایتد به میدان رفت، هرچند مهاجم کره‌ای در نیمه دوم وارد زمین شد.

سون که شاید بهترین خرید تاتنهام در دوران مدرن باشد، در سال ۲۰۱۵ از بایرلورکوزن به این باشگاه پیوست و به یکی از ستارگان لیگ برتر انگلیس و همچنین چهره‌ای برجسته در کشورش، کره‌جنوبی بدل شد. او به‌دلیل مصدومیت از ناحیه پا، در آخرین بازی فصل تاتنهام مقابل برایتون (که با شکست ۴-۱ در خانه همراه شد) در فهرست تیم قرار نداشت.

سون هم‌اکنون به همراه تیم ملی کره‌جنوبی است که در این ماه دو بازی پایانی مرحله مقدماتی جام جهانی را مقابل عراق و کویت برگزار خواهد کرد. کره جنوبی تنها به یک امتیاز نیاز دارد تا صعود خود را قطعی کند و انتظار نمی‌رود سون، درحالی‌که در حال بهبودی از مصدومیت است، نقش پررنگی در این مسابقات ایفا کند. او همچنین در مراسم رونمایی از لباس فصل جدید تاتنهام که روز سه‌شنبه برگزار شد، غایب بود.

سون هیونگ مین در قلب رژه قهرمانی لیگ اروپا؛ شمال لندن در تسخیر قهرمانان!

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *