امیدوارم امشب اینتر باعث سکته من نشود!
منبع : ورزش 3
مدافع سابق اینتر میگوید در فینال امشب نراتزوری نباید مثل بازی با بارسلونا یک نمایش ریسکی ارائه دهد.
به گزارش “ورزش سه”، فابیو گالانته، مدافع سابق اینتر (۵۵ بازی و ۲ گل بین سالهای ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹)، در مصاحبه با اسکای اسپورت درباره فینال امشب در مونیخ بین اینتر و پاریسنژرمن صحبت کرد.
او انتظار یک بازی جذاب را دارد، اما امیدوار است که مانند نیمهنهایی مقابل بارسلونا پر از استرس نباشد: «هر دو تیم در همه خطوط قوی هستند. امیدوارم چند گل ببینیم، اما نه مثل بازی با بارسلونا، چون نمیدانم تا آخر بازی طاقت میآورم یا سکته میکنم!»
گالانته سپس به عملکرد سیمونه اینزاگی اشاره کرد و دلایل ادامه همکاری اینتر با او را توضیح داد: «رسیدن به دو فینال در سه سال دستاورد بزرگی است. مسیر اینتر واقعاً فوقالعاده بوده و هفت بازیکن از فینال استانبول هنوز در تیم هستند. اینزاگی باید بماند، چون کارش عالی بوده و شایسته تمام تعریفهایی است که ماروتا و آئوسیلیو از او کردهاند.»


در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
ناراحتی شدید ستاره اینتر از باخت برابر میلان
انریکه علیه کاپیتان پاری سن ژرمن
برنده توپ طلا به دیدار حساس برابر بایرن مونیخ می رسد
پاری سن ژرمن به دنبال شکار بزرگ از رئال مادرید
آنری نسخه بارسلونا در اروپا را پیچید !









