بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

راز پست خداحافظی مسعود جمعه لو رفت!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 خرداد 1404 | 16:25

مسعود جمعه پس از مطلع شدن از تصمیم استقلال برای عدم تمدید قرارداد، با انتشار پستی، خداحافظی‌اش را علنی کرد.

به گزارش خبرورزشی، مسعود جمعه، مهاجم کنیایی تیم فوتبال استقلال، پس از پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی، با انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش اعلام کرد که دیدار فینال مقابل ملوان، آخرین بازی او با پیراهن استقلال خواهد بود.

در حالی که این پست برای بسیاری از هواداران غیرمنتظره بود، اما حالا اطلاعاتی به‌دست آمده که پشت پرده این خداحافظی را روشن‌تر می‌کند. طبق اخبار موثق، مدیران باشگاه استقلال در روزهای اخیر، طی مذاکراتی با ایجنت مسعود جمعه، به او اعلام کرده‌اند که قصد تمدید قرارداد با این بازیکن را ندارند. این تصمیم به دلایل فنی و سیاست‌های نقل‌وانتقالاتی باشگاه در فصل آینده گرفته شده است.

به همین دلیل، مسعود جمعه نیز پیش‌دستی کرده و با انتشار پست خداحافظی، عملاً به‌طور غیررسمی پایان کار خود در استقلال را اعلام کرد.

مهاجم کنیایی که در نیم‌فصل دوم به استقلال پیوسته بود، در طول حضورش عملکرد چندان خوبی نداشت و به‌نظر می‌رسد از نظر فنی در اولویت کادرفنی فصل آینده قرار نگرفته است.

همچنین ببینید: از والتر ماتزاری گیت تا خیال پردازی با نام کیکه سانچز فلورس؛ کوانتوم، تاجرنیا و استقلال!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *