بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حذف ۳ کاراته‌کای دیگر/ ۳ فینالیست و برنز بهمنیار در روز نخست

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 2 خرداد 1404 | 21:06

روز نخست رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا با صعود سه نماینده کشورمان به دیدار نهایی و مدال برنز سارا بهمنیار به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیست‌ویکمین دوره رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا امروز (جمعه) در شهر تاشکند ازبکستان آغاز شد. در روز نخست این مسابقات، رقابت‌های کاتای انفرادی مردان و زنان و تمامی اوزان کومیته برگزار شد. در این بین نمایندگان کشورمان در سه وزن به دیدار نهایی راه یافتند و سارا بهمنیار نیز موفق به کسب مدال برنز شد.

در وزن ۶۰- کیلوگرم مردان، علی مسکینی در نخستین دیدارش با نتیجه ۵ بر ۴ از سد سود البشار از عربستان گذشت، اما در دیدار بعدی با نتیجه ۱۱ بر ۳ مغلوب مخریدین توراخونو از ازبکستان شد. با شکست نماینده ازبکستان مقابل کاراته‌کای ژاپنی، مسکینی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

محمود نعمتی هم در وزن ۸۴+ کیلوگرم ابتدا با نتیجه ۸ بر صفر کیت اووای از ماکائو را شکست داد، اما در مبارزه دوم با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب دیاس اولیک از قزاقستان شد. با شکست نماینده قزاقستان مقابل کاراته‌کای عربستانی، نعمتی نیز از ادامه رقابت‌ها بازماند.

 

در وزن ۶۸+ کیلوگرم بانوان نیز حنانه صالحی در دور نخست با نتیجه ۶ بر صفر کوالین سونگکلین از تایلند را شکست داد و در مرحله بعد با نتیجه ۷ بر ۶ نگوان تی از ویتنام را از پیش رو برداشت. او در نیمه نهایی با نتیجه ۷ بر ۳ مغلوب سومیر سوگیتا از ژاپن و راهی دیدار رده‌بندی شد. صالحی در دیدار رده‌بندی با نتیجه ۱۱ بر ۳ مقابل یارا ناصر از اردن شکست خورد و از کسب مدال بازماند.

پیش از این، سارا بهمنیار در وزن ۵۰- کیلوگرم بانوان موفق به کسب مدال برنز شده بود. همچنین آتوسا گلشادنژاد، فاطمه سعادتی و مرتضی نعمتی با صعود به فینال، روز یکشنبه برای کسب مدال طلای آسیا به روی تاتامی خواهند رفت.

در سایر رقابت‌های امروز، فاطمه صادقی و علی زند در بخش کاتای انفرادی زنان و مردان، و بهنام دهقان‌زاده، رضا بشارتی‌کیا و اردلان گیلان‌پور در کومیته انفرادی از دور مسابقات حذف شدند.

روز دوم مسابقات کاراته قهرمانی آسیا، فردا (شنبه) با برگزاری رقابت‌های کاتا و کومیته تیمی مردان و زنان پیگیری خواهد شد. 

در این دوره از رقابت‌ها، ۳۲۴ کاراته‌کا از ۲۹ کشور آسیایی طی سه روز به مصاف یکدیگر می‌روند.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *