بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خوشحالی بونگ جون هو، کارگردان مشهور سینما از قهرمانی تاتنهام در لیگ اروپا

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 خرداد 1404 | 21:46


طرفداری | بونگ جون هو، کارگردان برجسته کره‌ای که با فیلم انگل «Parasite» در سال ۲۰۱۹ موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم و بهترین کارگردانی شد، شب گذشته با شور و شوق خاصی در یک برنامه پخش زنده برای تماشای بازی تاتنهام و تشویق فوتبالیست کره‌ای، سون هیونگ مین شرکت کرد.

با برتری ۱-۰ تاتنهام مقابل منچستریونایتد، این تیم فاتح لیگ اروپا شد و پس از ۱۷ سال قهرمان یک جام معتبر شد. کارگردان ۵۵ ساله اهل کره جنوی که اوایل امسال قول داده بود در صورت صعود تاتنهام به فینال لیگ اروپا، در یک پخش زنده حاضر شود، به وعده خود وفا کرد و در کانال یوتیوب متعلق به مفسر فوتبال پارک مون سونگ شرکت کرد.

با وجود اینکه بونگ جون هو فقط سه ساعت خوابیده بود و بازی در ساعت ۴ صبح به وقت کره جنوبی آغاز می‌شد، شور و شوق بونگ از همان ابتدا مشهود بود. کارگردان مطرح سینما همچنین قهرمانی تاتنهام و حضور سون هیونگ مین در نیمه دوم بازی و به میدان آمدن برای تاتنهام را نیز پیش از آغاز مسابقه پیش‌بینی کرد. پارک مون سونگ در پایان این برنامه تلویزیونی فاش کرد که بونگ وعده داده در صورت صعود تاتنهام به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل آینده، بار دیگر برای پخش زنده باز خواهد گشت.

عشق بونگ به فوتبال برای بسیاری آشکار است؛ او بارها در مصاحبه‌های مختلف از علاقه‌اش به این ورزش گفته و حتی اشاراتی پنهانی به فوتبال را در برخی از فیلم‌هایش گنجانده است. او طرفدار کوین دی بروین، ستاره باشگاه منچسترسیتی در لیگ برتر انگلستان است. بونگ جون هو چندی پیش گفت که اگر بتواند مانند شخصیت فیلم جدیدش «Mickey 17» دوباره متولد شود و به‌صورت یک نسخه شبیه‌سازی‌شده زندگی کند، دوست دارد هافبک هجومی شود.

در همین رابطه:

طعنه کارگردان فیلم انگل به تیمو ورنر در اثر جدیدش!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *