بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فرار از حمام پول به عشق بازی در رئال

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1404 | 15:10

طبق ادعای بی‌بی‌سی، دین هویسن، مدافع جوان، برای تحقق رؤیای بازی در رئال مادرید، پیشنهادهای مالی هنگفت لیگ برتر را رد کرده است.

به گزارش “ورزش سه”، هویسن با کاهش قابل‌توجه دستمزد، به رئال پیوست و خوزه آنخل سانچز و جونی کالافات، نقش کلیدی در این انتقال داشته‌اند.

دین هویسن ساعاتی پیش رسماً بازیکن رئال مادرید شد و برای جام جهانی باشگاه‌ها آماده است.

بی‌بی‌سی گزارش داده که این مدافع تمام پیشنهادهای لیگ برتر را نادیده گرفت تا به رئال بپیوندد. طبق این گزارش، «او با قرارداد پنج‌ساله، ۹ میلیون یورو ناخالص دریافت خواهد کرد، اما انتظار می‌رود در سال آخر، با توجه به عملکردش، این رقم به ۱۱ میلیون یورو ناخالص برسد.» او قراردادش را تا سال ۲۰۳۰ امضا کرده است.

2187766

بی‌بی‌سی همچنین اشاره کرده که لیگ برتر آماده بود این بازیکن اسپانیایی-هلندی را غرق در پول کند. اما تلاش‌های خوسه آنخل سانچز، مدیر اجرایی رئال، و جونی کالافات، مسئول ارشد انتقالات رئال، هویسن و مدیر برنامه‌هایش، علی بارات، و پدرش، دونی هویسن، را متقاعد کردند. این گزارش می‌افزاید: «رئال در رقابت با چلسی، لیورپول، منچستریونایتد، آرسنال و حتی بایرن مونیخ پیروز شد.» این انتقال، موفقیتی بزرگ برای رئال است.

هویسن قرار است ستون اصلی پروژه دفاعی رئال در سال‌های آینده باشد، مدافعی که پایه‌گذار خط دفاع این تیم در دهه پیش‌رو خواهد بود. جذب او از مدت‌ها پیش هدف اصلی رئال بود، حتی پیش از آمدن ژابی آلونسو.

2187767

وقتی نام هویسن به آلونسو پیشنهاد شد، او بی‌درنگ موافقت کرد، به‌ویژه به‌خاطر نقش کلیدی این بازیکن در جام جهانی باشگاه‌ها. به گزارش آاس، «ژابی تلفنی با هویسن صحبت کرد و معتقد است او با سبک بازی او هماهنگ خواهد بود.»

این انتقال، در داخل رئال، موفقیتی مشابه جذب جود بلینگام تلقی می‌شود، بازیکنی که در سال ۲۰۲۳ نیز مورد توجه بزرگان لیگ برتر بود، اما آرزوی بازی برای رئال را انتخاب کرد. هویسن نیز همین مسیر را رفت.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *