برخاسته از گور: آچربی اینتر را زنده کرد!
منبع : ورزش 3
فرانچسکو آچربی در آخرین ثانیهها، با یک ضربه فوقالعاده برابر بارسلونا گلزنی کرد و اینتر را از حذف از لیگ قهرمانان اروپا نجات داد.
به گزارش “ورزش سه”، آچربی ۳۰ دقیقه برای اینتر وقت خرید و جنون فوتبال در سنسیرو به بالاترین حد ممکن رسیده است. باز هم ۳-۳ اما این بار قرار نیست بازی مساوی به پایان برسد و یک تیم باید خوشحال از میدان خارج شود و قلب تیم دیگر تکهتکه شود!
اینتر بازی را عالی آغاز کرد و در نیمه اول با دو گل پیش افتاد اما هر چقدر که در ۴۵ دقیقه اول درخشان بود، در اکثر دقایق نیمه دوم ناامیدانه ظاهر شد و همین باعث شد بارسا ابتدا با گلهای اریک گارسیا و دنی اولمو بازی را مساوی کند و سپس در لحظات پایانی رافینیا گل سوم را بزند تا هانسی فلیک و تیمش در چند سانتیمتری فینال لیگ قهرمانان اروپا قرار بگیرند اما نه! آچربی برنامه دیگری داشت.

پنج دقیقه وقت اضافه تنها شانس اینتر برای فرار از حذف و تلاش برای صعود به فینال بود. در سومین دقیقه، اینتر از سمت چپ حمله کرد، دامفریز دوباره از جرارد مارتین فرار کرد و توپ را به مقابل دروازه فرستاد. آچربی و طارمی تنها امیدهای اینتر بودند و این بار مدافع باتجربه ایتالیایی مانند یک مهاجم با یک ضربه بینظیر توپ را قطع کرد و به طاق دروازه شزنی کوبید. دروازهبان لهستانی فقط تماشا کرد و بهتزده گل سوم اینتر و زنده شدن سنسیرو را تماشا کرد، اینتر از حذف فرار کرد و این نمایش دیدنی ۳۰ دقیقه دیگر ادامه دارد.




غیبت مشکوک ستاره بارسلونا از تمرین ؛ نگرانی ها شروع شد
ادر میلیتائو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد+ جزئیات
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید









