روبن آموریم: آماده نیستیم تا فصل بعد همزمان در لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا بجنگیم
منبع : طرفداری
به عقیده سرمربی منچستریونایتد، وضعیت این تیم از قبل بهتر شده است.
طرفداری | مصدومیت ماتیاس دلیخت در بازی مقابل برنتفورد، نگرانیهای زیادی برای روبن آموریم و منچستریونایتد ایجاد کرده است.
شکست ۴-۳ منچستریونایتد مقابل برنتفورد در لیگ برتر انگلیس، روند بدون پیروزی این تیم در این رقابتها را به شش بازی رساند. روبن آموریم در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و در مورد عملکرد تیمش گفت:
بازی را خوب شروع کردیم، همه چیز را به خوبی کنترل کردیم و سپس روی ضربات شروع مجدد به مشکل خوردیم اما ای برای ما طبیعی است چون میانگین قدی تیم پایین بود. جنگیدیم و به بازگشت به بازی نزدیک بودیم، سعی کردیم فشار بیاوریم و در نهایت، شکست خوردیم. برای بازیکنان خوب است که همه بازی کنند. ما میخواهیم رقابت طلب باشیم و این بسیار سخت است اما در تلاشیم بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم.
- مصدومیت ماتیاس دلیخت؟
نمیدانم شدت آن چقدر است و بسیار نگرانم. مسئله بازی مقابل اتلتیک بیلبائو نیست. ما در بین دو نیمه لوک شاو را تعویض کردیم تا از او محافظت کنیم و برای پنجشنبه بازیکنانی داشته باشیم اما نگرانی من بیشتر در مورد شدت مصدومیت دلیخت است و به فصل آینده فکر میکنم.
- عملکرد تیم در بازیهای اخیر؟
شکی ندارم که عملکرد ما بهتر شده است. در این لحظه، ما در حال شکست خوردن در لیگ برتر انگلیس هستیم. برای لیگ اروپا میجنگیم و پنجشنبه مهمترین بازی برای ماست.
- فصل آینده؟
آماده نیستیم تا همزمان در لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا بجنگیم اما نیاز به پیروزی در این رقابت داریم تا چیزی به هوادارانمان بدهیم. سپس زمان خواهیم داشت تا تیم را برای جنگیدن در هر دو رقابت آماده کنیم.


فرناندز: با آموریم ارتباط زیادی نداریم!
بازیکنانی که در رادار منچستریونایتد قرار دارند
بازگشت رشفورد به یونایتد: همینقدر تنبیه کافی بود!
دور دور هوادار یونایتد با آموریم! (عکس)
آموریم به هواداران: روی حرفهای روز اولم هستم
مهاجم مازاد یونایتد بدون تیم ماند!









