انتظار ۱۸۰ دقیقهای تمدیدیهای پرسپولیس
منبع : ورزش 3
با دستور اسماعیل کارتال حتی مذاکره برای تمدید قرارداد با بازیکنان این تیم متوقف شده است و آنها باید دو بازی آتی را در انتظار بمانند.
به گزارش “ورزش سه”، رضا درویش به عنوان مدیرعامل پرسپولیس کار سختی را طی روزهای آتی پیش رو خواهد داشت و باید با نفرات پرتعدادی برای ادامه همکاری با این تیم به مذاکره بپردازد.
در حال حاضر قرارداد محمدحسین کنعانی زادگان، مرتضی پورعلی گنجی، فرشاد فرجی، میلاد سرلک، مسعود ریگی، محمد خدابنده لو، وحید امیری، امید عالیشاه، عیسی آل کثیر، ایوب العملود، گئورگی گولسیانی، سعید صادقی و یاسین سلمانی با این تیم به پایان میرسد و فارغ از گمانهزنیها در خصوص احتمال همکاری یا قطع آن باید کار مدیران تیم را برای رضایت حتی بخشی از این نفرات را با دشواری و مصائب زیادی متصور بود.
این در حالی بود که باشگاه پرسپولیس به واسطه اتفاقات فصل گذشته و جدایی ستارههایش، در تلاش بود که پروسه مذاکره برای تمدید قرارداد با برخی بازیکنان را زودتر از پایان فصل صورت دهد. اما اتفاقاتی که در ادامه شکل گرفت باعث شد تا اسماعیل کارتال دستور توقف این روند را بدهد و از درویش درخواست کند آن را به بعد از پایان فصل موکول کند.
باید دید در پایان ۱۸۰ دقیقه باقیمانده که سرخها باید به مصاف خیبر خرم آباد و هوادار تهران بروند، چه شرایطی شکل خواهد گرفت و از این لیست پرتعداد و پرستاره چه نفراتی موردتوجه باشگاه برای تمدید قرارداد خواهند بود و آیا آنها قادر خواهند بود با نفرات مدنظر خود به توافق لازم و بدون دردسر برای ادامه همکاری دست یابند یا خیر.


بمب نقل و انتقالاتی پنجره زمستانی پرسپولیس که می خواهد زمستان را گرم کند + جزئیات
پشت پرده عقد قرارداد پرسپولیس با ورزشگاه آزادی چه بود ؟ + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به سرمربی سرخ ها + جزئیات
بیانیه جدید باشگاه پرسپولیس در واکنش به توهین به اقوام مختلف
خبر خوب ستاره محبوب پرسپولیس برای اوسمار
ستاره محبوب پرسپولیس مصدوم شد









