الینا ابراهیمی؛ پینگ پنگباز نوجوان شیرازی به تیم ملی دختران پیوست
منبع : خبرگزاری ایرنا
شیراز-ایرنا- الینا ابراهیمی، پینگپنگباز نوجوان شیرازی با درخشش در رقابتهای انتخابی تیم ملی، موفق شد با کسب عنوان نایبقهرمانی، به عضویت تیم ملی نوجوانان دختر ایران درآید.
رییس هیات پینگ پنگ فارس سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در این رقابت ها که در سالن شهید عضدی تهران برگزار شد، ابراهیمی با کسب ۲۰ امتیاز در جایگاه دوم ایستاد و جواز حضور در تیم ملی را کسب کرد.
محمدمهدی هادیان شیرازی ادامه داد: درجدول نهایی این رقابتها، ویانا یاوری از کرمانشاه با ۲۲ امتیاز به مقام قهرمانی رسید، الینا ابراهیمی با ۲۰ امتیاز دوم شد و نادیا عابد از تهران هم با ۱۹ امتیاز جایگاه سوم به خود اختصاص داد و الینا منصف از مازندران هم با ۱۸ امتیاز چهارم شد و هر چهار ورزشکار برتر این رقابتها به تیم ملی نوجوانان دختر پیوستند.
وی اضافه کرد: تیم ملی پینگ پنگ نوجوانان دخترپس ازگذراندن اردوهای آمادگی، تیرماه سال جاری به مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان اعزام خواهند شد؛ آرزو ابراهیمی مربی الینا ابراهیمی بود.


خط و نشان کاپیتان ازبکستان برای تیم ملی ایران
شاگردان قلعه نویی در انتظار دیدار با محمدصلاح + جزئیات
پخش زنده بازی های فوتبال امروز دوشنبه ۱۷ شهریور
خط و نشان جدی مهاجم ازبکستان برای تیم ملی ایران
ستاره پرسپولیس از تیم ملی خط خورد!
وضعیت مصدومان ازبکستان قبل از دیدار با تیم ملی ایران









