حضور مدیر پرسپولیسی در انتخابات فدراسیون فوتبال قطعی شد
مهدی محمدنبی : در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت می کنم

مهدی محمدنبی مدیر پیشین باشگاه پرسپولیس و دبیرکل پیشین فدراسیون مدعی شد که در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت می کند.
دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال از حضور در انتخابات ریاست این فدراسیون خبر داد.
مهدی محمد نبی که میهمان امشب برنامه ورزش و مردم بود در بخشی از صحبت های خود به حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اشاره کرد تا شایعه حضورش را تایید کند.
فدراسیون فوتبال ایران بعد از عزل شهاب الدین عزیزی خادم با سرپرستی میرشاد ماجدی اداره می شود. انتخابات برای تعیین رئیس جدید روز هشتم شهریور سال جاری برگزار خواهد شد و گمانه زنی های بسیاری در خصوص کاندیداهای این انتخابات مهم وجود دارد.
یکی از کاندیداهایی که حضورش در این انتخابات پیش بینی می شد، مهدی محمد نبی است. او در برنامه ورزش و مردم این خبر را داد تا تمایل خود برای ادامه کار در فدراسیون در پستی بالاتر نسبت به قبل را نشان دهد.
از میرشاد ماجدی که هم اینک سرپرستی فدراسیون را به عهده دارد در کنار بهاروند، هاشمی و چند گزینه دیگر به عنوان دیگر کاندیداهای احتمالی ریاست فدراسیون فوتبال ایران یاد می شود که حدود ۲ ماه دیگر برگزار و این فدراسیون را در آستانه جام جهانی از بلاتکلیفی خارج خواهد کرد.
لازم به ذکر است که محمدنبی سابقه حضور در هیئت مدیره پرسپولیس را نیز در کارنامه دارد.


پاسخ تند افشین پیروانی به خسرو حیدری ؛ کلا یک قهرمانی پر حرف و حدیث آوردهاید
اعلام اسامی داوران دیدار تیم های تراکتور و پرسپولیس
پیمان حدادی به پرسپولیس برمیگردد
اعلام رسمی ورزشگاه مسابقه تیم های تراکتور و پرسپولیس
بدشانسی بزرگ برای کاپیتان محبوب هواداران پرسپولیس + جزئیات
پیشنهاد جنجالی تراکتور به سرمربی پرسپولیسی خبرساز شد + جزئیات









