بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش باشگاه پرسپولیس به شایعه بازگشت کارتال به فنرباغچه؛‌ بندی برای جدایی وجود ندارد

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 | 10:47

تهران- ایرنا- یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس شایعه جدایی اسماعیل کارتال سرمربی این تیم را رد کرد.

به گزارش ایرنا، وبسایت ترکیه‌ای فوتو اسپور در گزارشی مدعی شده که قرارداد اسماعیل کارتال با باشگاه پرسپولیس ۱.۵ ساله با دستمزد ۲.۲ میلیون یورویی است که بند شگفت‌انگیزی در آن وجود دارد. به طوری که در پایان فصل اگر باشگاه فنرباغچه بخواهد او را به خدمت بگیرد، می‌تواند بدون پرداخت غرامت از پرسپولیس جدا شود.

یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگارایرنا صرحتا وجود چنین بندی را در قرارداد سرمربی قرمزها رد کرد و اعلام کرد به هیچ وجه امکان ثبت چنین بندی در قرارداد کارتال وجود ندارد. وی همچنین مدعی شد این مربی ترک‌تبار که به تازگی به ایران بازگشته در تدارک برگزاری اردوی پیش فصل در ترکیه است و یکی از اهداف وی برای سفر چند روز به کشورش بررسی شرایط برای برپای همین اردو است و کارتال به قرارداد خود پایبند است.

گفتنی است علی کوچ رئیس باشگاه فنرباغچه در تازه‌ترین مصاحبه خود نیز اعلام کرده خوزه مورینیو در فصل بعد نیز سرمربی این تیم خواهد بود و از با نظر آقای خاص وارد نقل و انتقالات خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *