پرسپولیس در انتظار تایید فیفا برای پرداخت یک مطالبه
منبع : مشرق نیوز
باشگاه پرسپولیس برای پرداخت مطالبات شیخ دیاباته در انتظار تأیید فیفاست.
به گزارش مشرق، پنجره نقلوانتقالاتی باشگاه پرسپولیس حدود یک ماهی است که به دلیل بدهی ۱۵۰ هزار دلاری به شیخ دیاباته بسته شده است.
پرسپولیس که ماه پیش طلب ۲۵۰ هزار دلاری لئاندرو پریرا را پرداخت کرده است، در نامهای از فیفا درخواست کرده تا طلب شیخ دیاباته را از محل منابع مالی این باشگاه در فیفا پرداخت کند، اما هنوز پاسخی به این نامه سرخپوشان داده نشده است.
با توجه به اینکه حکم شیخ دیاباته پس از تاریخ اول ژانویه ۲۰۲۵ صادر شده است، این بدهی تأثیری در صدور مجوز حرفهای پرسپولیس ندارد و به همین دلیل باشگاه پرسپولیس عجلهای برای پرداخت این پول ندارد. هر چند شنیده میشود در صورتی که فرایند پرداخت طلب دیاباته طولانی شود، احتمال دارد باشگاه پرسپولیس مبلغ بدهی این بازیکن را نیز مانند پریرا از حساب خود پرداخت کند تا این مشکل برطرف شود.


ستاره محبوب تراکتور در فکر بازگشت به پرسپولیس
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس به دنبال راهی برای بازگشت + جزئیات
جدایی ۲ ستاره محبوب تیم پرسپولیس در نقلوانتقالات
خبر بد برای اوسمار و هواداران تیم فوتبال پرسپولیس
برنامه زمستانی اوسمار برای آمادگی تیم فوتبال پرسپولیس
یحیی گل محمدی این بازیکن پرسپولیس را می خواهد









