بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

با این برد رئال را تحت فشار قرار دادیم!

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1404 | 1:55

اریک گارسیا، مدافع جوان بارسلونا، معتقد است پیروزی بلوگرانا مقابل بگانس موجب افزایش فشار روی رئال مادرید خواهد شد.

به گزارش “ورزش سه”، بارسلونا در هفته سی‌ و یکم رقابت های لالیگا با نتیجه ۱-۰ از سد میزبانش لگانس گذشت تا ضمن گرفتن انتقام شکست دور رفت، بار دیگر اختلاف با رئال مادرید را با یک بازی بیشتر به هفت امتیاز افزایش دهد.

اریک گارسیا، هافبک دفاعی امشب بلوگرانا یکی از بهترین بازیکنان امشب بارسلونا بود که توانست در میانه زمین پا به پای هافبک های لگانس بجنگد و در نهایت در ثبت پیروزی ارزشمند تیمش در زمین حریف سهیم باشد.

مدافع جوان بارسلونا در گفتگو با خبرنگاران بعد از پایان بازی گفت:” هانسی فلیک به ما درخصوص نتایج فوق‌العاده لگانس برابر تیم های قدرتمند هشدار داده بود.

در نیمه اول روی ضد حملات ما را با مشکل مواجه کردند و در نیمه دوم نیز موقعیت های گلزنی مناسبی را از دست دادیم اما در نهایت مهم این بود که به پیروزی برسیم.

لگانس تیمی بود که در بازی رفت ما را همانند لاس پالماس شکست داد. می‌دانستیم که پیروزی امروز به ما فرصتی می‌دهد تا فشار روی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید را دوچندان کنیم. همین مسابقات است که قهرمانی در لالیگا را به شما تقدیم می‌کند.

دوران مثبتی را پشت سر می‌گذاریم و مهم این بود که با همین سرعت ادامه دهیم. در شرایط بدنی خوبی قرار داریم و بدون استراحت در بازی های متوالی به میدان می‌رویم. همچنین امیدوارم مصدومیت الکس بالده نیز جدی نباشد.”

2172154
دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *