فرصت ویژه برای ۷ پرسپولیسی در بازی مقابل نساجی
منبع : خبرورزشی
۸ بازیکن از تیم فعلی پرسپولیس سابقه گلزنی به نساجی را در کارنامه دارند
به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس امروز برای بقا در کورس تلاش می کند.
بعد از کسب دو نتیجه بد در سال جدید مقابل شمس آذر و استقلال خوزستان و دور شدن از قهرمانی، امروز درحالی میهمان نساجی است که برای رسیدن به جایگاه دوم و کسب سهمیه حضور در پلی آف لیگ نخبگان آسیا نیاز مبرمی به گرفتن ۳ امتیاز بازی دارد. نکته جالب در خصوص تقابل امروز این است که ۸ بازیکن فعلی پرسپولیس سابقه گلزنی به نساجی را در کارنامه دارند.
علی علیپور، وحید امیری و اوستون اورونوف هرکدام قبلا دوگل به نساجی زده اند و گئورگی گولسیانی، سروش رفیعی، عیسی آل کثیر، سعید صادقی و میلاد سرلک نیز قبلا دروازه حریف امروز پرسپولیس را باز کردند و دوباره این فرصت را دارند تا امروز مقابل نساجی گلزنی کنند.
البته از این بین صادقی از لیست خط خورده ولی سایر این بازیکنان در صورت صلاحدید کارتال می توانند برای پرسپولیس به میدان بروند.
اینجا را ببینید: سیدجلال حسینی حاضر نشد مقابل پرسپولیس قرار بگیرد!


ستاره محبوب تراکتور در فکر بازگشت به پرسپولیس
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس به دنبال راهی برای بازگشت + جزئیات
جدایی ۲ ستاره محبوب تیم پرسپولیس در نقلوانتقالات
خبر بد برای اوسمار و هواداران تیم فوتبال پرسپولیس
برنامه زمستانی اوسمار برای آمادگی تیم فوتبال پرسپولیس
یحیی گل محمدی این بازیکن پرسپولیس را می خواهد









