بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هشدار تیری آنری به آرسنال: اگر از رئال مادرید می‌ترسید بهتر است در خانه بمانید!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردین 1404 | 13:02

طرفداری | در آستانه رویارویی حساس آرسنال با رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، تیری آنری، ستاره سابق تیم ملی فرانسه و باشگاه آرسنال، در گفت‌وگو با شبکه CBS Sports درباره نحوه برخورد توپچی‌ها با این مسابقه هشدار داد. آنری که همواره از تحسین‌کنندگان عملکرد رئال مادرید در اروپا بوده، تأکید کرد که برای شکست دادن پرافتخارترین تیم این رقابت‌ها، تنها بازی خوب کافی نیست، بلکه باور به پیروزی کلید اصلی موفقیت است.

آنری که تجربه حضور در فینال لیگ قهرمانان با آرسنال در سال ۲۰۰۶ را دارد، گفت:

وقتی در آن سال در بازی رفت مقابل رئال مادرید مساوی کردیم، خیلی‌ها در اسپانیا خندیدند. اگر وارد زمین بشوی و از قبل فکر کنی که نمی‌توانی رئال را ببری، که آن‌ها تیم بهتری هستند، ترکیب بهتری دارند، ۱۵ قهرمانی در اروپا دارند و ما هیچ‌کدام… خب، اصلاً لازم نیست بازی کنی. همون بهتر که نروی داخل زمین.

او در ادامه افزود:

اگر با این ذهنیت وارد بازی شوی که «چی قراره بشه؟» بهتره اصلاً نروی. من یونان را دیدم که قهرمان یورو شد، لسترسیتی را دیدم که لیگ برتر را برد، مگر همینطور نبود؟ باید باور داشته باشی. اینکه آیا موفق می‌شوی یا نه، موضوع دیگری است. ببینید اتلتیکو مادرید چطور مقابل رئال بازی کرد، خیلی خوب… ولی باز هم کافی نبود. یا منچسترسیتی را ببینید، چند بار مقابل رئال خیلی خوب بازی کردند، ولی باز هم نتوانستند حذف‌شان کنند. اگر با ترس از رئال وارد زمین شوی و باور نداشته باشی که می‌توانی آن‌ها را شکست دهی، بهتر است در خانه بمانی.

تیری آنری در این صحبت‌ها هم تحسین خود از توانایی رئال مادرید در رقابت‌های اروپایی را نشان داد و هم به آرسنال یادآوری کرد که بدون ایمان به خود، موفقیتی حاصل نخواهد شد. او تأکید کرد که رئال مادرید تیمی است که رقابت را بهتر از هر تیم دیگری بلد است و عادی جلوه دادن موفقیت‌های آن‌ها، بزرگ‌ترین اشتباه ممکن است. نمایش درخشان تیری آنری در سانتیاگو برنابئو  

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *