آویزان شدن چترباز نگونبخت از سقف ورزشگاهی در فرانسه / عکس
منبع : طرفداری
طرفداری | دیدار تیمهای راگبی سیل شارکس و تولوز در چارچوب رقابتهای چمپیونز کاپ، به دلیل یک حادثه غیرمنتظره و عجیب، حدود نیم ساعت با تأخیر آغاز شد.
بنابر گزارش میرر، این مسابقه در فرانسه برگزار میشد و تماشاگران حاضر در ورزشگاه، شاهد این حادثه غیرمنتظره بودند. در جریان اجرای مراسم پیش از شروع بازی، سه چترباز برای فرود در زمین ورزشگاه تلاش کردند که دو نفر از آنها با موفقیت روی چمن فرود آمدند، اما نفر سوم بدشانسی آورد و چترش در کابلهای متصل به چراغهای سقفی ورزشگاه گیر کرد.
آویزان از سقف؛ وضعیت عجیب یک چترباز
این چترباز به شکلی خطرناک بالای سر تماشاگران آویزان شد و بلافاصله نیروهای امنیتی برای تخلیه محدوده زیر پای او اقدام کردند. کارکنان ورزشگاه به سرعت به محل حادثه آمدند تا تشکهای محافظ و تجهیزات ایمنی را زیر پای او قرار دهند تا در صورت سقوط، جانش به خطر نیفتد.
در ادامه، یک تشک بادی مخصوص بازیهای کودکان نیز به داخل زمین منتقل شد و گروه بزرگی از کارکنان آن را به شکلی استراتژیک زیر چترباز قرار دادند. در نهایت یک ماشین آتشنشانی وارد ورزشگاه شد و با استفاده از جرثقیل مخصوص، چترباز گرفتار را از آن وضعیت نجات دادند؛ عملیاتی که با تشویق پرشور تماشاگران همراه بود.












