بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اتهام منچسترسیتی به لیگ برتر: رقابت را به نفع آرسنال دستکاری می‌کنید!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 15 فروردین 1404 | 14:40

طرفداری | نبرد حقوقی منچسترسیتی و لیگ برتر انگلیس همچنان ادامه دارد؛ در یک کشمکش جدید، باشگاه شهر منچستر، این نهاد را متهم کرده که رقابت را به سود باشگاه‌هایی چون آرسنال، برایتون، اورتون و لسترسیتی دستکاری کرده است چرا که این باشگاه‌ها از وام‌های بزرگ مالکان خود بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش تایمز، منچسترسیتی با صدور بیانیه‌ای به یک دادگاه مستقل اعلام کرده وام‌های سهامداران در این چهار باشگاه که صدها میلیون پوند ارزش دارد، خلاف قراردادهای اسپانسری به عنوان تراکنش‌های وابسته (APT) در نظر گرفته نشده‌اند و ارزیابی دقیقی روی آن‌ها صورت نگرفته‌ است؛ در حالی که دادگاه پیش‌تر این مقررات را «باطل و غیرقابل‌اجرا» اعلام کرده بود.

منچسترسیتی ادعا کرده اصلاحات مالی اخیر انجام شده در لیگ برتر، همچنان تبعیض‌آمیز است و باعث دستکاری و تحریف رقابت مالی میان باشگاه‌ها می‌شود. بنا به ادعای منچسترسیتی، این چهار باشگاه در فصل ۲۳-۲۰۲۲ وام‌های سهام‌داری با مقادیر زیر را دریافت کرده‌اند: آرسنال: ۲۵۹ میلیون پوند لسترسیتی: ۲۶۵ میلیون پوند برایتون: ۴۰۶.۵ میلیون پوند اورتون: ۴۵۰ میلیون پوند

این پرونده، مستقل از ۱۳۰ اتهام دیگر علیه منچسترسیتی بابت نقض احتمالی قوانین مالی است اما می‌تواند فشار مضاعفی روی سیستم نظارتی لیگ برتر انگلیس وارد کند. تا این لحظه، لیگ برتر در واکنش به ادعاهای مطرح شده، سکوت کرده است.  

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *