بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آنژ پوستکوعلو: امیدوارم پوچتینو به آرزویش برای نشستن روی نیمکت تاتنهام برسد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 فروردین 1404 | 16:28

طرفداری | آنژ پوستکوعلو، سرمربی تاتنهام، در نشست خبری پیش از دیدار حساس تیمش برابر چلسی در لیگ برتر انگلیس، درباره آخرین وضعیت مصدومان، استفاده از فناوری آفساید نیمه‌ خودکار، وضعیت کریستین رومرو و چالش تقابل با چلسی صحبت کرد.

به گزارش فوتبال لندن، گفته‌های سرمربی با تجربه اسپرز در ادامه آمده است:

وضعیت مصدومان

هیچ مصدومیت جدیدی نداریم. همه در تمرینات خوب هستند. ریچارلیسون در حال تمرین است، احتمالاً فردا در دسترس نخواهد بود، اما اگر همین روند را ادامه دهد، شاید برای هفته بعد آماده باشد. دژان کولوسفسکی و دانسو هم در حال بهبود هستند. 

درباره فناوری آفساید نیمه‌ خودکار

ظاهراً این فناوری از نظر مدت زمان لازم برای تصمیم‌گیری و دقت آن، یک پیشرفت محسوب می‌شود. امیدوارم عملکرد خوبی داشته باشد.

تقابل با چلسی

چلسی تیم بااستعدادی دارد و سرمربی خوبی روی نیمکت آن‌هاست. هنوز هم معتقدم که فصل مثبتی را پشت سر گذاشته‌اند و در مسیر درستی برای ساختن تیمی قدرتمند قرار دارند. در خط حمله نیز استعدادهای فوق‌العاده‌ای دارند.

وضعیت قرارداد کریستین رومرو

او فردا یک بازی پیش رو دارد، دوست من. تمرکز ما روی آن است.

مصاحبه مائوریسیو پوچتینو

اگر مائوریسیو می‌خواهد روزی به اینجا برگردد، امیدوارم این اتفاق برایش رخ بدهد. همه ما رویاها و خواسته‌هایی داریم؛ اگر او چنین چیزی می‌خواهد (امیدوارم به آن برسد). شما مدعی هستید که او تلاش می‌کند روی من فشار وارد کند؟

آیا زمان انجام آن مصاحبه، بی احترامی به پوستکوعلو بود؟

من چنین حسی ندارم. به نظرم اگر این پرسش را با مائوریسیو مطرح کنید، پاسخ واضحی درباره نیت او دریافت خواهید کرد. من بیشتر روی پیروزی در بازی فردا شب تمرکز کرده‌ام.  

چگونگی مواجهه با شایعات درباره آینده‌اش

من با آن ​​کاری ندارم رفیق! من می‌دانم که چه وظایفی دارم. مطمئن هستم که اگر باشگاه تصمیم بگیرد به مسیر دیگری برود، نامزدهای برجسته‌ای برای آن وجود دارد. شاید کسی فکر کند: «اوه، آنژ پوستکوعلو مربی بدی نیست؛ شاید بهتر باشد به او فرصت بدهیم». چنین چیزی دنیای مرا دگرگون نمی‌سازد و برایم جالب نیست. من اینجا هستم و نسبت به کارمان تعصب دارم. من برای تغییر سبک بازی تیم، دگرگون ساختن کادر بازیکنان و کسب موفقیت به اینجا آمدم و تمرکزم روی آن قرار دارد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *