بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تمرین سرخپوشان در حضور پیشکسوت پرسپولیس

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 7 فروردین 1404 | 17:30

به گزارش ایلنا و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان ایران امروز از ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی به تمرین پرداختند.

حسینعلی کلانی بزرگ مرد فوتبال پرسپولیس امروز میهمان ویژه تمرین قرمزپوشان بود و با حضور در مجموعه ورزشی آزادی پس از دیدار با افشین پیروانی و اعضای تیم، گفتگوی گرمی با اسماعیل کارتال داشت و عملکرد تیم را به نظاره نشست و در پایان نیز برای تیم آرزوی موفقیت نمود. بازیکنان و اعضای هم برای این پیشکسوت با سابقه پرسپولیس آرزوی سلامتی کردند.

تمرین امروز ۷۵ دقیقه به طول انجامید و شامل بخش های مختلفی همچون پاسکاری های کوتاه و ترکیبی با عبور از موانع، حفظ توپ در بخش کوچکی از زمین و اجرای چند برنامه تاکتیکی در قالب فوتبال هدفمند در دستور کار قرار گرفت.

اوستون ارونوف همچنان زیر نظر کادر پزشکی تیم، برنامه‌های خود را دنبال می‌کند و سایر بازیکنان بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.

  انتهای پیام/

دسته بندی ها : خبرگزاری ایلنا
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *