بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خوب بازی می کنم ولی نمی توانم گلی بزنم!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 اسفند 1403 | 19:16

به گزارش خبرورزشی، داروین نونیز اعتراف کرد که در این فصل عملکرد ضعیفی داشته و با بدشانسی خیلی از موقعیت ها را از دست داده است.

نونیز در ۱۳ بازی اخیر خود در تمامی رقابت‌ها تنها یک گل به ثمر رسانده است و  پنالتی حساس خود را نیز در دیدار لیورپول مقابل پاری سن ژرمن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا از دست داد تا یکی از عوامل اصلی حذف تیمش از لیگ قهرمانان اروپا لقب گیرد.

عملکرد ضعیف ملی پوش اروگوئه ای با افت لیورپول مصادف شده است و این تیم با شکست از نیوکاسل در فینال جام اتحادیه نتوانست به قهرمانی برسد و در جام حذفی نیز توسط پلیموث آرگیل حذف شد.

داروین نونیز در یک کنفرانس خبری گفت: این چند هفته برای من شخصاً سخت بوده است.  می دانم که آنطور که باید عملکرد خوبی نداشتم.  من همیشه سعی می کنم تمرین کنم و از هر طریقی که می توانم به هم تیمی هایم کمک کنم. این چیزی است که اهمیت دارد. در خیلی از صحنه ها انگار توپ نمی خواهد وارد دروازه شود. من زیاد می دوم، خوب بازی می کنم ولی نمی توانم گلی بزنم. این بدشانسی است.

بیشتر بخوانید: رستوران اسطوره منچستر تعطیل شد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *