بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کلیپ خاطره استخوان سوز مهرداد محمدی درباره مصاحبه تاریخی … تو فوتبال ایران !!! + سند

مهرداد محمدی ستاره استقلال در واکنش به مصاحبه جنجالی پس از دیدار با پیکان در فصل گذشته در ویژه برنامه عید نوروز شبکه سه 26 اسفند 1403 : یک مصاحبه کردم که تا آخر عمر برایم بس است

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 اسفند 1403 | 19:12


مهرداد محمدی ستاره استقلال گفت : من قصد مصاحبه نداشتم و می خواستم بروم اما به احترام خبرنگاران مصاحبه کردم که تا آخر عمر برایم بس است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مهرداد محمدی یکی از خریدهای مهم و جذاب استقلال در نقل و انتقالات تابستانی لیگ بیست‌ و سوم بود. او که پس از چندین سال بازی در خارج از ایران، تصمیم به بازگشت گرفت، با نظر جواد نکونام به جمع آبی‌ پوشان اضافه شد و در ترکیب استقلال به مهره‌ ای کلیدی تبدیل شد.

با این‌حال، مهرداد محمدی در پایان فصل نتوانست همراه با استقلال به قهرمانی برسد.

محمدی که خریدی ارزشمند برای استقلال به‌ شمار می‌رفت، به دلیل محرومیت سنگین ناشی از یک مصاحبه جنحالی، بخش ابتدایی لیگ امسال را از دست داد.

در جریان دیدار حساس مقابل النصر عربستان، او دچار شکستگی قوزک پا شد و یک مصدومیت طولانی‌ مدت را تجربه کرد که او را ماه‌ها از فوتبال دور نگه داشت.

مهرداد محمدی یکشنبه شب مهمان ویژه برنامه نوروزی شبکه سه سیما بود.

در کنار برادرش، میلاد محمدی که بازیکن پرسپولیس است، به گفتگو با محمدحسین میثاقی پرداخت.

مهرداد محمدی پس از بازی استقلال و پیکان  در فصل گذشته مصاحبه جنجالی انجام داد که این اظهارات برای او با محرومیت ۶ جلسه‌ ای همراه شد. او در این مورد گفت : 

من قصد مصاحبه نداشتم و می خواستم بروم اما به احترام خبرنگاران مصاحبه کردم که تا آخر عمر برایم بس است.

کلیپ این مصاحبه را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *