بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مرد ایتالیایی بازی آسیایی را ساده گرفته است؛ پیولی به الهلال فکر می‌کند، نه استقلال

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 اسفند 1403 | 18:29

طرفداری | النصر با استفانو پیولی در تنگنا قرار دارد؛ آن‌ها در چند هفته گذشته عملکرد خوبی نداشته‌اند و باخت مقابل استقلال می‌تواند تیر خلاص به مرد ایتالیایی باشد.

اخبار حاکی از آن است که استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی النصر، تمرکز اصلی خود را بر روی بازی هفته آینده مقابل الهلال معطوف کرده است. به همین دلیل، او قصد دارد در بازی با استقلال، به بازیکنان جوان تیمش فرصت حضور در میدان را بدهد.

بر اساس گزارش نشریه عربستانی «الشرق الاوسط»، مارسلو بروزوویچ، هافبک کروات تیم النصر، با وجود غیبت در آخرین جلسه تمرینی، در لیست نهایی تیم برای دیدار با استقلال قرار گرفته است. با این حال، محمد سیماکان، اوتاویو، لاپورته، عبدالله الخیبری و سلطان الغنام به دلیل مصدومیت، از این دیدار حساس غایب خواهند بود.

استفانو پیولی، سرمربی النصر، با توجه به مصدومیت تعدادی از بازیکنان کلیدی تیمش، تصمیم گرفته است در بازی مقابل استقلال، به بازیکنان جوان‌تر مانند بسام هزازی، یوسف آل‌طحان و محمد هزاری فرصت بازی دهد.

همچنین، نشریه «الشرق الاوسط» در ادامه گزارش خود اعلام کرد که پیولی قصد دارد بازیکنان مصدوم خود را برای دیدار هفته ۲۶ لیگ عربستان مقابل الهلال آماده کند. کادر پزشکی النصر نیز از تعطیلات فیفادی برای تکمیل برنامه‌های درمانی بازیکنان استفاده کرده و قصد ندارد در بازی امشب مقابل استقلال، آنها را به خطر بیندازد.

به این ترتیب، به نظر می‌رسد النصر با ترکیبی متفاوت و جوان‌شده، به مصاف استقلال خواهد رفت و تمرکز اصلی پیولی بر روی دیدار حساس مقابل الهلال است. خلاصه دیدار استقلال-النصر  

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *