بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جواد خیابانی: اکر علی پروین نبود اصلا پرسپولیس وجود نداشت؛ فحش دادن به اسطوره فوتبال ایران را تمام کنید

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 اسفند 1403 | 11:41

طرفداری | جواد خیابانی در برنامه زنده تلویزیونی تاکید کرد با تلاش‌های علی پروین در دهه ۶۰ پرسپولیس منحل نشد و یک باشگاه ماند.

جواد خیابانی رو به هواداران پرسپولیس گفت:

چرا به علی پروین اینقدر بی‌احترامی می‌شود؟ جدا از اینکه علی پروین اینهمه افتخار برای فوتبال ایران آورده است. این بازیکن و این مربی اگر نبود پرسپولیسی هم باقی نمی‌ماند. به جرات می‌نوانم بگویم در دهه ۶۰ که حسین آبشناسان، مصطفی داوودی، اسماعیل داوودی شمسی، احمد درگاهی و کلا بدنه فدراسیون فوتبال آمده بودند که تیم‌های بزرگ را سرکوب کنند و نگذارند این تیم‌ها در فوتبال بمانند، علی پروین، محمود خوردبین و حمید درخشان نگذاشتند پرسپولیس منحل شود.

جواد خیابانی ادامه داد:

چرا انقدر بی‌احترامی می‌کنید؟ جوان‌ها چرا فکر می‌کنید بی‌احترامی کردن و فحش دادن دلیل برتری شماست؟ اگر علی پروین نبود اصلا پرسپولیسی وجود نداشت که شما طرفدارش باشید. یادتان می‌آید آزادی، چمران، پیروزی و … چقدر اسم تیم‌تان را عوض کردند فقط به این خاطر که پرسپولیس را نیست و نابود بکنند که شما به استادیوم نیایید. قدیم‌ها می‌گفتند باشگاه پرسپولیس صندوق عقب ماشین علی پروین است.

خیابانی در پایان گفت:

علی پروین سال‌ها پیش با کاپیتانی در تیم ملی گلزنی کرد، قهرمانی آسیا آورد و با کاپیتانی در پرسپولیس، این تیم را نگه داشت. علی پروین شناسنامه پرسپولیس است. چجوری دل‌تان می‌آید به کسی بزرگ تیم‌تان است توهین کنید؟

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *